Klippt C .... och F..... och S...!

Klippte nyss C (och F och S, men det är en helt annan historia) och helvete vad snygg han blev! Ärligt talat, nu måste jag verkligen vara på vakt, har ju redan problem med att alla tjejer gillar honom, undra vad som hönder nu :O Men hur som helst, snygg som fan blev han iaf och jag är extremt nöjd över att ha världens bästa OCH snyggaste pojkvän :D <3

 Imorn är dagen med stort D gissa om jag är nervös. shiiet asså. spänd*

Ryggont

Tredje nageln av och jag har så ont i ryggslutet att jag vill dö. Kan ärligt talat inte röra mig. Och tusen tack till världens bästa pojkvän C som hjälper mig att städa när jag har ont, guld värd !

Jävla Naglar

Nu har jag tappat två naglar och jag har varken tid eller ork att gå och köpa något lim. Usch vad dåligt, de tålde inte ens 2 veckor. USCH!

Update spraytan

Jag är inte nöjd. Jag blev ju inte ens brun! och har haft på mig skiten i 9 timmar. inte okej !

SprayTan in a Can

Nu har jag och morsan just sprsytanat varandra och skall gå till sängs, hoppas verkligen att detta blir bra nu !?


Att ta studenten..

.. är fanimej inte billigt asså! Inte nog med att man får lägga pengar på: bal, flak, studentmössa, studentfest, kläder etc. Det är inte direkt billigt med själva mottagningen heller. Var och handlade lite med mamma idag och jag kan säga såhär, vi är redan uppe på 10 000 spänn och vi är inte klara på långa vägar!

Jag kommer helt enkelt han en hejdundrande bra student! Och om vädret är emot mig ska jag fan döda närmaste meteorolog! Så lätt är det. Puss på er!

Blää för städa!

Jag vill verkligen inte städa men måste ju :/ Hatar verkligen att städa, beror lite på att jag alltid väntar tills det ser förjävligt ut överallt och man knappt kan röra sig. Denna gången är det ju ännu viktigare att få rent snabbt eftersom jag har ett helt hus att städa, på onsdag ska det ju vara skinande rent. Gud vad jobbigt, ett hus på fyra våningar, det tar ett tag kan jag lova!

Speciellt när det ser ut såhär i bara mitt rum: Kan lova er att bilden förskönar verkligheten enormt mycket !?


Den vackraste bild jag någonsin sett:


Vinnare!

Har vunnit detta ursnygga halsband. Yaaay Me! :D


Red Riding Hood

Kollade på Red Riding Hood förut, helt okej film. Förstår däremot inte varför den är från 15 år och klassad som skräck :S Den var varken läskig eller äcklig någonstans så fattar inte.. Aja, ger den 3/5 för den var rätt seg i starten och hade nog kunnat vara jävligt mycket bättre egentligen haha.
Men har ni inget för er så se den vettja!


Champagnefrukosten

Fan vad mycket jobb det är med denna champagnefrukosten då, man skickar mail efter mail och folk har inte ens vett nog att svara. Det är fortfarande folk som inte betalat och det gör mig liiiite arg, eftersom deadline var för några dagar sedan. 

Det gör inget att vissa meddelat mig och bett om ursäkt och försökt komma på ett sätt att ge mig pengarna, det uppskattas bara ! Men de som inte ens svarar eller så de går mig bara på nerverna. Det är inte hur jävla lätt som helst det här och jag försöker faktiskt för eran skull, så uppskatta det lite tack!

Längtar!

Gud vad jag längtar tills jag flyttar ihop med denna tösen ! :D <3

Så irriterad

Jag är inte riktigt på humör idag måste jag erkänna, är allmänt sur och irriterad på allting. Mitt hår (läs: hårförlängning) är redan jätteslitet och har massa kluvna toppar och jag har inte ens haft det i två veckor det måste var nått fel på håret serisöst!

Mina naglar har redan börjat att gå av och de gjorde dom efter inte ens en vecka. Och just nu sitter jag och väntar på att spraytaningen ska bli helt fuckad och att jag ska få minnesförlust på provet. Verkligen ingenting går min väg nu känns det som!

Plugga!

Nu måste jag plugga plugga plugga! Har ett prov imorn som jag inte ens börjat plugga på en så nu jävlar får jag sätta igång !!

Lite senare idag ska jag spruta på mig lite spraytan så att jag är brun och snygg på Onsdag :D

Mina kärlekar

När jag var hos C förut passade jag på att ta med mig dessa godingarna hem. Dom ska jag använda på stundentfesten på Onsdag, så jävla snygga! Ursäkta den urdåliga cambilden, men allt som kan kallas kamera är borta :(


I väntan på pizza

Just nu väntar jag på att de ska komma hem med pizzan, och medan jag gör det sitter jag och funderar. Riktigt djupa tankar om jag får säga det själv. Den störta tanken som dundrar omkring i mitt huvud just nu är Vad händer sen? 

Jag vet ju vad jag vill ska hända och vad jag ska göra för att försöka få det att hända, men tänk om det inte blir så. Vad gör jag då?  Och om det inte blir så, hur blir det ? Jag vet vad jag vill med mitt liv, med de kommande åren och med de närmsta månaderna. Men att jag vill garanterar inte att det är säkert att det inträffar.

Jobbiga tankar, det är sånna tankar som aldrig riktigt tar slut utan man kan vrida och vända på dom åt alla håll och kanter tills man är helt slut i huvudet och ändå har man inte fått något svar. Antar att jag får vänta och se vad framtiden har att ge. Men jag hatar det, jag vill ju veta nu. Jag vill ha full koll. Usch, vad irriterande!

Gårdagen

Sitter och äter ur min godispåse från igår och försöker samtidigt beställa hem balbilder. Det går väl sådär men aja, jag och teknik går ju som sagt åt olika vägar jämt !

Gårdagen var faktiskt helt okej, jag och tessa käkade massa godis och kollade på "little fuckers" och någon beck-film. Jag påstår dock inte att little fuckers var sevärd utan snarare tvärt om, riktigt dålig film. Men jag är ändå helnöjd!

Blev dock lite jobbigt när det började bli mörkt ute och jag satt helt ensam i huset.. Jag är ju mörkrädd och hatar att vara ensam, så det kändes lite läskigt. Visst är tessa mysigt sällskap och allt men tror knappast att hon skrämmer iväg inbrottstjuvar direkt! Gissa om jag ska köpa en stor hund sen eller !?


Min älskade Orofluido har kommit!


Det här är inte min dag!

Måste säga att denna fredag började riktigt jävla dåligt !? Vår skola använder sig av något som heter urkund, för er som inte vet vad det är så är det en sida som ser till så att arbetet inte är kopierat, det jämför alltså arbetets meningar med sidor från internet etc. Och nu är det så att urkund har sagt att mitt engelskaarbete är kopierat, vet inte om det är rätt av eller om det bara är mycket som är kopierat.

Men aja nu till sak, MITT ARBETE ÄR INTE KOPIERAT, det är helt jävla omöjligt. Jag brukar nämligen läsa igenom all fakta, skriva av datum eller svåra namn och efter det så skriver jag mitt arbete för hand och utgår från vad som jag kommer ihåg. Jag skriver alltså mitt arbete med hjälp av mitt huvud BARA, vilket gör att det fan är omöjöigt att jag ska ha kopierat arbetet! Det är liksom onödigt att skriva av allt för hand för att sedan skriva av det på datorn. Asså idiot urkund!!!

ARG AMANDA !!!!


Min fredag :)

Det är fredag morgon och jag är allmänt seg och hängig. Idag ska jag hem till kära C och mysa i hans solarium och givetvis med lilla tessa, som bara blir större och större :O Och eftersom han ska på killkväll sen ikväll så ska jag och tessa mysa ihop oss i soffan för att se på en film. Kanske köper lite godis innan jag drar dit med, är väldigt godissugen idag känner jag!

Men innan det ska jag plugga på provet, sen är allt klart och jag kan njuta av att vara blivande student -11. Fan vad jag längtar asså, ska bli så jävla gött att slippa skolan!! Under: gammal bild på tessa, när hon precis hade kommit till familjen andersson :)


Sugen på Bloggsvar?

Någon som är sugen på att skaffa bloggsvar, jag har en inbjudan kvar att dela ut. Vad säger ni, vill ni ha ? :)

http://www.chapnlle.com/sv/

Det är fortfarande nått seriöst fel med internet och snart vill jag bara bojkotta hela skiten, hatar när tekniken inte funkar efter som jag inte har den blekaste om vad jag ska göra :O

Aja, nu till något roligare, hittade en underbar sida idag där jag ska köpa massa saker sen när jag har pengar igen ! Här är några av mina favoriter:









Sugen på Bloppis?

Den här snygga tjejen har nu en så kallad veckobloppis, är rätt säker på att det kommer komma upp massa snygga saker där! Så om ni är intresserade är det bara att klicka på biden så kommer ni direkt dit :)




Historia!

Så nu har jag nyss duschat och ska sätta mig och plugga historia. Måste bli klar med det där arbetet nu nu nu ! Senare, runt 14.00 ska jag träffa Emma i gbg. Det var ett tag sen senast, ett långt tag sen . . .

UPDATE: Tripp till gbg inställd

Bjuder på ännu en balbild:


Arg Amanda!

Jag går verkligen inte ihop med teknik så är det bara! Igår lyckades jag ta bort hela internet ikonen och idag kan jag inte se på youtube. Det står att jag ska uppgradera något men när jag gör det funkar det fan ändå inte.
½!"#¤%&/()=?`

Ge mig två stora feta blåtiror !

Asså fyfan vad sugen jag blir på modellens sminkning, det påminner mig om: vart fan är min underbara blå ögonskugga från MUS :O Aja tillbaka till sak, jag funderar starkt på att köra den sminkningen på studentfesten. Två stora feta blåtiror, så grymt jävla snygg! Jag tror jag dör, sjukt snygg tjej med !

Antar att jag inte är den enda som fastnar för den när jag går in på blogg.se haha ;)




Törnrosa

Måste plugga men precis som vanligt orkar jag inte. Asså jag förstår inte vad det är med mig, förstår jag inte att detta är viktigt !?

Jag fick just en enorm känsla av att jag vill kolla på Törnrosa, fick en plötslig flash back där jag såg henne dansa med djuren i skogen. Fan vilken bra film, ska jag kanske ta och gå ner i vår garderob/sopphus/mitt förra rum/förvaringsutrymme och klättra på hyllorna för att hitta den kanske... Hmm, får se.

En sak som jag iaf ska ta med mig när jag flyttar är alla mina älskade VHS Disney filmer, dom och VHSen packas dirr kan jag lova !


Bloggtävlingar

Juste skulle ju berätta lite om de två bloggtävlingarna jag vann. I den första vann jag ett snyggt flätat armband och i den andra vann jag ett presentkort värde 200 kronor hos welovebeauty.

Av dom pengarna köpte jag en flaska OroFluido. Ett underbart och jättebra "skönhetselixir" för håret, dock är det rätt dyr och kostar runt  300 kronor för 100 ml. Men det är det värt! Har aldrig testat något bättre. Det gör underverk för torrt hår och spröda, kluvna toppar. Det finns att köpa HÄR till ett lite billigare pris.  


Prom

Måste säga att jag tycker att gårdagen var rätt tråkig. Eller ah inte tråkig men absolut inte som jag tänkt mig, det var kul ibland och kvällen hade sina stunder men hade nog inte velat göra om det, haha. Det var helt enkelt inte min grej.

Det kommer en bildbomb från baldagen någon gång i veckan men tills dess får ni nöja er med en sneak peak :)


Puss på er

Nu har askungen fövandlats till en ljuvlig prinsessa och pumpan till en stilig häst och vagn skolbuss!

Tänkte bara skriva några ord innan jag drar till min studentbal, först och främst ger jag er söta små läsare en fet puss ! Och så tänkte jag även säga att jag vunnit en tävling :D Eller ah två tillochmed. Men mer om det imorn.

Här har ni, välförtjänta läsare !


Oh shit is that a monster?! - No folks it's just me!

- Ja, jag har blå skydda-golvet-från-smutsiga-skor-tossor på huvudet !


Pre-Prom

Först skriftlig utvärdering, sen duscha och efter det rulla upp håret på spolar. Känns som att det kommer ta alldeles för lång tid men men, är det bal imorn så är det. Blev ingen spraytan idag heller, orkade inte det så får göra det innan studenten istället :)


TILL LINN

Klicka på bilderna (vissa bilder gick inte att länka, därför står deras länk under bilden) för att se priser :)

http://kosmetikan.se.tmp2.wgr.se/smink-make-up/ogon/eyeliner-mascara/eyeliner-to-stay-black-704/

 

http://www.have2have.se/product.asp?product=9174

Storlek 38

Beige storlek XL http://shop.textalk.se/en/article.php?id=21273&art=7301564


Färg: Sand http://www.hvitavillan.se/sv/koket/mateus/mateus-spets-mugg-10-cm.html 

Färg: Light Pink

http://www.royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=24214




http://www.danskdesign.nu/skagerak-grytunderlgg-vikbart-teak-p-392.html

http://www.frapp.se/1/sv/matlagning-kok-Orrefors-Jernverk/skarbrada-stabil.php?image=1


Gillar vitt och trä ! http://www.miasonline.se/sv/artiklar/farg/index.html



http://www.shopis.se/mood-mugs.html


http://www.danskdesign.nu/skagerak-plint-kvadrat-teak-p-407.html

http://kosmetikan.se.tmp2.wgr.se/paletter/mindre-paletter/smokey-eye-palette/


http://www.frapp.se/1/sv/espresso-kaffe-Menu/ink-faith-hope-termokopp,-2-pack.php?group=prod_prod_grp-s1/38

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=912711600X

Nu borde du ha tillräckligt att välja mellan Linn, haha ;D


Knäcka eller knäppa

Jag slår vad men christoffer, han säger att det heter att KNÄPPA en öl medan jag säger att det heter att KNÄCKA en öl. Vad säger ni? Snälla hjälp mig vinna (A) haha ;)

Min humor denna fredagskväll :D


Fredag

Först färgade jag min lärare Kicki och sen hade jag muntligredovisning i svenska b. Efter det gick jag och Alex till subway och sen gick vi och köpte godis och en film. Ikväll ska vi göra hemagjord pizza och se på film kommer bli jättemysigt :D


Pannkakor

Nu ska jag ställa mig och steka pannkakor, under tiden kollar Alex på tv och sötnosen Christoffer ligger i soffan och sover med öppen mun. Lovar att han kommer dreggla vilken sekund som helst. Beby haha :*

Känner mig som en helt ny kvinna !

Nu är håret fixat och naglarna på, allt som är kvar nu är söndagens spraytan efter det är jag klar att ränna på både bal, student och studentfest :D
En inte så jättefin bild på resultatet, so far. Glad tjej:




Färgar hår + ögonbryn

Nu ska jag skölja ur färgen och efter det blir det väl nog gå och lägga mig. Tror knappast att det är dags att se en 3 timmars lång film med en lillebror klockan 22. Även fast jag lovat... Får ta det imorn istället helt enkelt :)

Kladdkakemuffins Nästa

Vet inte om det är sorgen som gör mig sugen eller om det helt enkelt bara beror på den sockergris jag är! Hur som helst ställde jag nyss in kladdkakemuffins i ugnen. Fyfan vad jag längtar tills dom är klara !

Update. Morsan och Nisse tog bilen upp till Norrland istället för flyget, så nu är jag barnvakt åt Alex till på Söndag. Vi kommer ha sååå mysigt :D


Mateus Porslin

Sitter och fantiserar om kokböcker, porslin och inredning. Fan vad jag längtar tills jag flyttar ! Har redan bestämt mig för att jag absolut måste köpa Leila Lindholm's alla kok/bakböcker! Och på inredningsfronten vet jag nästan exakt hur allt ska se ut.

När det kommer till porslin har jag fullständigt kärat ner mig i mateuskollektionen. Måste köpas ! Synd bara att det är rätt dyrt, man har liksom inte råd att köpa alla saker, vilket jag verkligen skulle vilja ! :D Skulle egentligen vilja ha hela den servisen men då måste man ha ett jävligt bra jobb först eller en väldigt rik pojkvän ;)







Livet är orättvist

Mamma ringe nyss Nisse, han är på väg hem. Nu sitter hon och bokar flyg till Umeå, han ska åka upp ikväll. Jag är mest ställd, vet liksom inte riktigt vad som händer. Är det nu det tar slut? Jag kan faktiskt inte ens tänka mig ett liv utan faster Eva, men vad ska man göra då jag kan tyvärr inte bestämma över liv och död. Allt jag kan göra är att hoppas på ett mirakel, och vem vet. Det sägs ju att hoppet är det sista som lämnar människan.

Akrylnaglar

Så nu har jag bokat en tid för akrylnaglar på torsdag morgon, blir lite tight att hinna från gbg till min tid på salongen men what the f, det är det värt! Kände mig faktiskt riktigt nöjd när jag fick en tid som någon precis avbokat. Yes. Fan vad jag längtar, det var länge sen jag hade det senast. Bilden är från förra gången jag hade det. Åhh så fint :D


Jag vet vad jag vill

Det är när saker som denna inträffar man får ett nytt perspektiv över livet. Ingen är odödlig och man kan inte veta när ens tid tar slut så man måste leva i nuet och försöka ta vara på sina drömmar medan man fortfarande har chansen. Du ska veta att mina tankar vilar hos dig nu Eva, vi tror på dig. Du kommer klara detta!

Men det får mig ändå att börja fundera. Och jag vet vad jag vill med mitt liv, jag vet vad jag ska kämpa för. Det enda jag kan hoppas på nu är att jag får så lite motstånd som möjligt på vägen. Men hur det än blir ska jag aldrig ge upp. Jag ska kämpa för dig framtid !

Wonderbra

Kom nyss hem från stan med mor min. Vi har köpt det sista till balen/studenten. Bland annat ett vitt linne som jag kan ha under toppen jag ska ha på studentfesten och en hudfärgad bh som jag kan ha under. Varför är allt så jävla genomskinligt nuförtiden o.O

Hur som helst, köpte mig en wonderbra och det var nog fan det bästa jag vart med om. En axellös bh som håller upp så bra, UN-DER-BART! Den var dock liiiiiite för liten i kupan men what the f. Jag har ändå planer på att gå ner i vikt och då försvinner förhoppningsvis lite av boobisarna ;D

Dagens tips wonderbra, finns i svart och hudfärgad för 500 på Lindex :D


Inga ord

Inga ord kan beskriva vad jag känner just nu.


Snälla Gud


H-A-T-A S-K-O-L-A-N-!

Måste.Verkligen.Plugga!

Men det går fan inte. Jag hatar skolan, och har verkligen ingen som helst lust att göra några skolarbeten just nu. Blääääää.

1 år och 10 kg senare

Det är sjukt hur mycket jag har förändrats. Och tyvärr bara till det sämre -.-'

usch börjar nästan gråta. Jag vill vara snygg och het igen !?


Före-Efter Linns sminkning idag

Jag blir helt enkelt inte bra på bild och efter dessa bilder är det 100 % säkert att jag kommer lägga mig under kniven för att bli av med min trollnäsa så fort jag får möjlighet (läs:pengar). Och nej det är inte ett skämt utan blodigt allvar!


Modell åt Linn

Nu ska jag sätta mig och skriva så mycket som möjligt på hantverksarbetet för klockan 11.17 ska jag ta tåget in till gbg för att vara modell åt Linn. Kommer säkert bli jättekul och jag kommer lägga upp bilder här på bloggen när hon har lagt in dom på datorn haha :) (förmodligen snor jag dom från hennes blogg då, thihi)

Tävlingar

Från och med nu kommer alla tävlingar jag är med i länkas på denna sida istället, så att ni slipper kolla på tävlingsinlägg hela tiden. Men för er som är intresserade av tävlingar är det bara att klicka på bilden :)


Engelska uppgift

Tänk vad fort det går att göra arbeten om man bara får tummen ur r*va och orkar göra dom. Haha. Tog inte ens 40 min att göra engelska uppgiften, tänk om jag orkat börja med detta igår :P

Eurovisionsongcontest

Asså jag vet inte ens vart jag ska börja. Ord som; bögiga pojkband, för korta klänningar, gay, killar som tror dom är snygga, wannabe rappare, 60-tal, småtomtar med höga hattar och lila harembyxor, operasångare är NÅGRA av orden som fyller mitt huvud när jag ska beskriva vad jag tycker om gårdagens program.  

Problem nr 1. Vafan hände med Tyskland? Hon var ju as gullig och cool förra året allt hon gjorde nu var att åla sig med halvöppen mun, hög haka och hon gjorde allt för att vara sexigt. Liksom What the F.

nr 2. Är det inte åldersgräns på eurovision !? om inte borde det fan vara det, seriöst en gubbe på typ 80 bast framför en as dålig låt. Snälla Bosnia & Herzegovina SKÄRP ER!

nr 3. Bara jag som tycker att det vinnande bidraget sög och är säker på att hon hade en opererad näsa?

nr 4. Vadå att Eric Saade råsnodde allt från ryssland?" Nä nu får han ge sig! Det var ju fan han som hade allt svenskt utom han själv. Jävla nersupna "jag tror jag är snygg så jag flörtar efter varannan mening i låten" ryssjävel. Inte nog med det såg han ut som att han var tagen ur en jävla grease film - INTE OKEJ!

nr 5. Hur tänkte Grekland när dom blandade en skönsjungande snygging med en wannabe rappare som jag svär måste vara medlem i the lonely island ?! Bara jag som tycker att han låter exakt som dom !? 



Nu kan jag inte komma på nått mer att klaga på, men det kommer säkert sen :D

Kvällen är din

Sitter och kollar på kvällen är din tills eurovision börjar och gud vad jag bölar. Ögonen tåras så fort något händer. Det spelar ingen roll om det är sorgligt, lyckligt eller bara att nån annan gråter. Tårarna bara faller, haha. Vad är det för fel på mig xD

Nej nu ska jag sätta mig och kolla på den hemska låten Eric Saade framför. Puss på er sötnosar!

Pat McGrath och Pizza

Sitter och äter pizza samtidigt som jag skriver om Pat McGrath, en av världens bästa makeup artister. Hon är en stor inspiration för mig en riktigt bra makeup artist, som inte är rädd för att använda mycket färg :)





Tips - Billig & Snygg bikini

Jag tänkte tipsa om en as snygg bikini från H&M som jag absolut ska klicka hem när plånkan tillåter! Det är en svart trekants bikini med tillhörande trosa, den har små dödskalledetaljer och är så jävla snygg och fräck. Den ska jag ha på mig i sommar! Den finns i två andra färger (natur vit + gul) och den kostar 228 (överdel 129, underdel 99). Vet inte om den finns på H&M affärerna men det finns på deras nätshop iaf :) Spring och fynda!




Marabou cookies - Schweizernöt

SÅ nu är det slut med tävlingsinlägg. For now, mohahaha.

Nej men iaf, nu ska jag sätta mig och skriva ett engelska arbete, det går nog rätt fort, jag är ju väldigt bra på engelska inte för att skryta men det är sant! Thihi. Samtidigt tänkte jag nog gå och ta mig en liten marabou kaka, vi köpte några igår, vet inte om jag tyckte att dom var sådär yber goda som jag hade tänkt mig..

Jag menar världens godaste choklad inbakat i en kaka måste ju bara vara underbart!, men jag blev rätt besviken när jag kände hur mycket socker det var i den och inte nog med det en enda jävla kaka har 200 kcal vilket betyder att man lär ju gå upp 5 kilo på typ två kakor. USCH, det gillar vi inte !



Tävling - UggelifyMe mössa

Jag är med och tävlar om en UggelifyMeMössa hos mumari. För att komma till tävlingen klicka HÄR.


Tävling - Mössa från MamaMia


"Tävlar hos mammasvardag.blogg.se om en valfri mössa ifrån MamaMia"

Tävlingen avslutas 1 Juni!


Tävling - Onepiece

Jag är med och tävlar om en onepiece hos ampii. För att komma till tävlingen klicka HÄR.

Tävlingen avslutas den 23 Maj !


Tävling - Valfria converse hos kandylandy


Jag är med och tävlar om ett par valfria converce från brandsinfashion hos kandylandy.se. För att komma till tävlingen klicka HÄR.  

Tävling - 120 ögonskuggspalett

Jag är med och tävlar om en ögonskuggspalett hos epicfaiil.se. För att komma till tävlingen klicka HÄR.


 



Tävling - BrilliantSmile Whitening+ Toothpaste

Jag är med och tävlar om BrilliantSmile Whitening+ Toothpaste hos Och så gick ytterligare en dag. För att komma till tävlinge klicka HÄR.


Jag tävlar om 2 st BrilliantSmile Whitening+ Toothpaste 
hos "Och så gick ytterligare en dag..." !

Tävlingen avslutas den 22 Maj!


Tävling - Vacker sjal från Lucky Lina

Jag är med och tävlar om en fin sjal hos alvastina. För att komma till tävlingen klicka HÄR.


Tävlingen avslutas den 15 Maj !


Tävling - Valfri ring från ME design

Jag är med och tävlar om en valfri ring från ME design hos fotomojjet. För att komma till tävlingen klicka HÄR.



Tävlingen avslutas den 15 Maj!


Tävling - SofiasHus.Se

"Jag tävlar hos Njut en smula om en valfri vara från Sofiashus, tävla här du också!"

Tävlingen avslutas den 25 Maj !


Tävling - Valfri vara från josefinedesign

Jag är med och tävlar om en valfri vara från josefindesign hos lovis-a. För att komma till tävlingen klicka HÄR.


Tävling - Clip-on sett

Jag är med och tävlar om ett valfritt clip-on sett från beautynet hos Lovisa. För att komma till tävlingen klicka HÄR.

Tävlingen avslutas den 19 Maj!


Tävling - 88 Metal Mania Palett

Jag är med och tävlar om en 88 Metal Mania Palett från kosmetikan.se hos hiilen. För att komma till tävlingen klicka HÄR.


Balskor

Var in till frölunda torg förut och köpte mig ett par vita balskor. Riktigt snygga! :D Visar nog bild på allt annat någon dag, men här får ni bild på skorna iaf. Det vita bandet ska sedan bytas ut till en band i samma färg som klänningen :)

       

Bloppis på gång

Nej nu börjar jag bli trött på all skit som bara ligger överallt som jag ändå aldrig använder. Så direkt när jag fått tag i en kamera ska jag ta och börja sälja saker här på bloggen. Startar helt enkelt min egna lilla bloppis, så håll ögonen öppna ! :)

Låt mig vara ditt klotterplank!













Urless

Nu ska jag fortsätta på min rapport till svenskan, förhoppningsvis blir jag klar med den innan jag ska in till skolan kl. 11 för att klippa Anna. Efter det blir det hem och börja på ett annat arbete. Fan vad jag längtar till studenten nu. Vill att allt detta bara ska ta slut. Vill ligga ute i solen och bara slappa !

Ge mig!

Vilken underbar lägenhet jag hittade. Den var fan perfekt !!! Vill flytta nu nu nu nu.


Tävling - Mattävling hos Coquina

Dags för en ny tävling igen! Denna gång en tävling hos Coquina i sammarbete med lyckans mat :)

Jag tävlar hos Coquina i samarbete med Lyckas med mat - Tårtdekorationer. Tävla HÄR du med!



Tävlingen avslutas 19 Maj!


Dagens dilemma

Kan-Inte-Bestämma-Mig !!! Igår tog jag och mamma en sväng in till kållered för att köpa lite tyg och på vägen hem stannade vi till vid K-center (tror jag det heter) väl där gick vi på Cassels och jag hittade tre fantastiska sommarplagg. En transparant vit tröja och två gudomliga klänningar. Problemet är bara att jag nu bara får en av klänningarna och jag kan verkligen inte bestämma mig. Dom är båda så fina och jag har verkligen beslutsångest. Jag vet inte vad jag ska göra !?!?!

Hittade bara bild på en av klänningarna men här är den ena (minus bandet då, fattar inte varför dom satt det där över huvud taget -.-) Den är mycket snyggare på, än vad den är på bilden, den är inte ens samma färg :S


Kladdkakemuffins med vitchoklad

Sitter och äter muffinsen som blev över från igår. Gud vad god den är! Jag är grym på att baka. Lägger nog upp bilder på allt sen, eller förmodligen imorn. Puss vad jag är arg !

Inte min dag

Just nu orkar jag ingenting, jag är inte på humör och jag tycker att det mesta är orättvist. Enormt tråkig onsdag!

UMO

Ska strax knalla iväg till ungdomsmottagningen för ännu ett möte. Efter det blir det väl fortsätta med plugget. Gud vad tråkigt allt är när allt kretsar kring en sak, skolan.

Operation bli snygg till balen/studenten..

..har nu börjat! Var och beställde en tid hos frissan idag så nästa torsdag ska jag dit och förlänga håret. Innan det ska jag färga utväxt, ögonbryn och ögonfransar hemma. Jag är även ute i solen så fort jag får chansen och jag har nu börjat med påsar igen och ska dricka det + träna så mycket som möjligt tills studenten (Kommer dock fortsätta träna efter studenten men kommer inte fortsätta med påsarna då)
Jag ska vara riktigt snygg denna sommarn jue och vill man vara fin får man lida pin, sådeså.

Välkommen till familjen!

Efter middagen igår åkte jag och C hem till honom och där väntade ännu en överraskning. En liten kissemisse. Något av det sötaste jag sett och hon var sååååå liten. Jag var nästan rädd att jag skulle trycka sönder henne. Åh, gissa om jag kommer åka dit ofta nu eller, hehe :) Synd att min kamera dampar, annars hade jag tagit en bild och visat den lilla krabaten!

Välkommen till familjen andersson kissen :)

Varför blir jag inte brun!?

Ligger ute i solen och pressar som en tok. Men även fast jag ligger flera timmar i streck så händer inget ! Eller jo visst blir jag liiiiite brunare men inte synligt. Jag vill bli riktigt jävla brun, inte såhär fjåsigt. Antar att det enda som hjälper är att jag fortsätter pressa varje dag mellan 11-15 då solen är som starkast !

1 år med Christoffer idag ! :)

Sitter ute i solen och ska strax börja med mitt engelska arbete. Efter det blir det att jobba på religionen som helvetsläraren skickade tillbaka för att hon inte var nöjd. Hatar henne !

Ikväll ska jag laga mat till familjen + C eftersom det är våran ettårsdag :) Det blir vitlöksbröd och mozarella med tomat och basilika till förrät, grillad fläskfilé med hasselbakspotatis och beasås till huvudrätt och sedan kladdkakemuffins med bitar av vit choklad och färska jordgubbar och grädde.

Lägger nog upp recept + bilder på detta sedan så håll ögonen öppna om ni är sugna på en riktigt god men enkel trerätters ! :)

Don't overthink it

Jag önskar verkligen att jag kunde sluta analysera och övertänka allt. Varför kan jag inte bara vara nöjd med svaret istället för att sitta och grubbla över det. Nejdu, här har vi ett jobbig människa kan jag lova. Det finns fan inget jag inte sitter och analyserar i timmar. Hemskt !

Helgen

Lördag: Egentligen skulle vi (jag och C) på fest hos Freddi, men det blev inte så. Istället åkte vi iväg till havet och "grillade" med lite folk. Tände en brasa och lekte charader, yes vi hade rätt tråkigt där ett tag haha :)

Söndag: Jag och C cyklade till Freeport och köpte ett par Jeggins (a.k.a jeansleggins) till mig och så gick vi runt och åt glass och njöt av vädret. Sen på eftermiddagen var vi med Jack, Lundblad, Andreas och Hampus. Och efter att Andreas och Hampus dratt hem gick vi 4 och impulsköpte en engångsgrill på hemköp och drog upp till vattentornet och grillade och bara umgicks.

Så jävla gött, var så längesen man träffade Jack med, trevligt att ses igen. Ska klippa honom på Torsdag med, det blir säkert jättetrevligt det med haha.  Så det var min helg det :)

UschOchFyOchBlä för färdig mat från MAXI!

Näe-du, det var nog något av det äckligaste jag ätit i hela mitt liv. Ett tips, Köp inte färdig mat i disken hos ica maxi. Usch och fy och blä säger jag bara!

Har just suttit och skrivit en lista på vad jag önskar mig i studentpresent och givetvis är det inte några billiga saker. Haha, varför önska sig billig skit när man kan få dyra saker man vill ha liksom :D

Mat

Är så jävla hungrig. Ska strax gå och värma den färdiga maten jag köpte på MAXI. Jasmineris, kyckling i sötsursås och kycklingspett. Hoppas att det är gott. Blev lite tveksam när jag såg hur äckliga spetten såg ut jämfört med dom underbara på ica, så får se om jag går tillbaka till MAXI igen eller inte, haha. Fan vad jag är kräsen !

Underbara solsken!

Kom nyss in från några välförtjänade timmar i solen. Gud vad underbart det är med sånt här väder, jag älskar sommaren! Ligger och pressar så ofta jag kan, för denna sommaren ska jag fan bli en pepparkaka :D

Runt 11-tiden var jag hos min läkare och fick min sjukskrivning förlängd till 1 juni. Efter det (13.00) gick jag till skolan för att ha min redovisning av projekt arbetet. Det gick helt okej, och direkt när jag kom hem satte jag mig och läste ute i solen.

Känner att det kliar lite i skinnet och att jag ser rätt röd ut, yaay kan det vara så att jag får färg nu måntro? :D

Måndag

Strax ska jag iväg till läkaren för att prata om min sjukskrivning och efter det ska jag in till skolan och redovisa mitt projektarbete. När jag kommer hem ska jag berätta mer om helgen. Puss på er så länge :*

Skaffa en iPhone?

Ska strax hoppa på bussen och åka hem till Christoffer för att grilla med hans familj. Efter det ska vi se om vi kan dra ihop ett gäng och ha lite kul. Känner mig metalt handikappad nu när jag inte har någon telefon. R.I.P gamla telefon.

Någon som tycker att en iPhone är värd att lägga slantarna på ? :)

Kom igen nu, fråga något !


Bonde söker fru

Ärligt talat, sitter ensam i mörkret och kollar på bonde söker fru. Hemska tragiska liv -.-'

Hemma

Nu är jag hemma från min shopping tur och med mig har jag min MAXI-studentklänning från H&M, ett par korta leggins som jag kan ha under den för att inte visa min rumpa (fanns inga vita cykelbyxor -.-), en sjal jag kan ha över axlarna OM det är kallt och en balklänning(!?).

Hittade en laxrosa balklänning för 700 kr, vilket kap. Kanske inte den vackraste men jag ska fan bara ha den en gång ändå så den är tillräckligt snygg för dom pengarna ! Är faktiskt riktigt nöjd, nu är det bara studentfest-outfiten, smycken och skor till hela skiten kvar :D Sen är jag äntligen klar!

Om jag orkar så tar jag bild på allt imorn, annars får ni ju ändå se det på den dagen det ska användas! Imorn ska jag iväg till freeport och leta efter ett par snygga jeans och jag ska så fort som möjligt beställa en tid hos frissan med !

Champagnefrukost

Just nu sitter jag och väntar på att Nisse ska komma hem så att vi kan ta bilen in till Götet för att kolla på balklänningar samt köpa min underbara maxi-studentklänning :D

Under tiden jag väntar sitter jag och försöker knopa ihop "inbjudan" till champagnefrukosten. Den ska vara hemma hos mig och jag ska skriva en liten text om vad när hur och hur mycket det kostar, vad som kommer ingå etc. Kommer bli intressant!

Var ju på skolan och klippte Alex förut med och han blev jättefin, relativt kort frisyr med snelugg och så färgade jag ett blondt parti på honom för han har tjatat om det så länge nu haha.

Får se om jag kanske kan låna en kamera sen och ta kort på dagens händelser och lägga upp här på bloggen. Har ju blivit så jävla dålig på det här med att lägga upp nya bilder haha :)

Min dag

Nu ska jag sätta mig och skriva på ett skolarbete och efter det ska jag förhoppningsvis ta mig till stan för att köpa klänningen som jag ska ha på studenten, som jag inte hann göra igår. Hoppas den finns kvar *fingers crossed*. Ska även in till skolan idag för att klippa och färga Alex hår och sen efter det ska jag nog åka in till Göteborg och kolla balklänningar. Det börjar ju bli ont om tid nu. Balen är om mindre än 3 veckor och jag har inget fixat :|


Bloggsvar

Jag var med och tävlade om bloggsvar hos Julia och jag VANN! Ja jag vet, helt otroligt, jag som aldrig vinner något haha :D Tror att hon ska ha en ny tävling snart så ni som är intresserade av bloggsvar, gå in och kolla hennes blogg :D Detta gjorde min dag!

½!"#¤%&/()=

Det finns inga ord som beskriver vad jag känner för min religionslärare just nu.


Facebook, måste vara en uppfinning för män?

Asså ibland undrar man. Varför står det på MIN facebook att jag har årsdag med Christoffer på Tisdag, det borde jag liksom ha koll på? Eller det kanske är till för de killar/män som inte kan komma ihåg datum haha ;)


En sekund


Hopp-Lös

Asså jag har helt tappat tron på lärare. Jag är inte så säker på att det finns några vettiga kvar. Ärligt talat, det finns inte en chans att man lyckas skriva 4 sidor när man har ungefär en sida fakta. Det funkar bara om man hittar på fakta och det får man tydligen inte göra för då får man IG istället. Ta fan och läs igenom uppgifterna själv innan ni ger dom till era elever. Idioter !

Shopping med Linn

Idag när jag var med Linn så satt vi inte bara och pratade x antal timmar på cafét utan vi shoppade lite. Jag fick med mig ett snyggt rea-linne hem och ett par svarta cykelbyxor (ÄNTLIGEN har jag köpt mig ett par haha). Jag visar bilder på det sen, as if you care. Haha.

Vi provade även lite kläder och jag föll direkt för två snygga maxi klänningar, en blommig och en vit. Den vita ska jag ha på mig på studenten, sååååå underbar. Givetvis är den köpt på H&Ms mamma avdelning men så blir det när man har rätt stora boobisar haha :)

Är i alla fall jättenöjd och imorn går jag och köper den och ett par vita cykelbyxor som jag kan ha under. Förhoppningsvis åker den blommiga klänningen och kanske ett par blommiga cykelbyxor ner i påsen med, det vet man ju aldrig ;)

Vårens Brudpar inlämnat

Var på skolan förut och lämnade in mitt frisörprojekt (vårens brudpar). Äntligen är den skiten över haha. Klockan halv ett ska jag gå och träffa Linn, fan vad skönt, har inte träffat henne på hur länge som helst ! Men tills dess ska jag lyssna på musik och försöka plugga religion. Får se hur det går med det, haha :) 

Lämplig ettårspresent?

Vad ger man sin pojkvän på ettårsdagen? Det står helt stilla i mitt huvud just nu kan jag säga. Kan inte ge honom en armlänk i silver för det har jag redan gjort, haha. Och t-shirt känns ju lite snålt haha. Kom igen nu, har ni nått tips?

Väcker hemska minnen, river upp gamla sår

Fan vad jag ryser när jag hör låten, och tårarna bara rinner. Stänger ögonen och ser bilder från då, du och jag vid ån, din blick. Hemska tankar. Det är minnen som går att gömma för stunden men det försvinner aldrig. 

Spotify in my ass

Asså seriöst hata dom nya reglerna på gratisspotify. Nu måste jag lägga pengar på att skaffa riktiga spotify om man vill lyssna mer än 10 h/månad och lyssna på samma låt mer än 5 ggr. Det här är absurt. Klart jag vill lyssna på samma låt mer än 5 ggr per månad. Jag vill lyssna på samma låt mer ön 5 ggr per DAG. Gud vad sur jag blev nu, detta förstörde min dag -.-'

½!"#¤%&/()=&/()=

Men seriöst. Snö !?! Jag trodde ju fan att det var på väg att bli sommar snart. Men där fick jag för det -.-' Nu kommer jag vara vit till studenten om inte det blir bra väder igen snart o.O

Armageddon

Sitter och kollar på Armageddon, min och C's film. Gud vad jag längtar till nästa tisdag. 1 år, det är inte att leka med. Och gud vad mys vi ska ha. Fan vad jag älskar dig Christoffer Johan Andersson !

Frisör tidning

När Alex kom hem tog han in posten och då hade jag fått en frisörtidning. En underbar, underbar frisörtidning. Att gå frisörlinjen hatar jag. Men när det kommer till inspirerande coola färgningar och klippningar då får jag fjärillar i magen. Finns nog inget bättre än att se alla dessa tillfixade modeller!

Hoppas att jag får göra mer sånt sen. OM jag bestämmer mig för att jobba med detta vill säga. Men ska iaf gå sminkkurser när jag har råd med det och så ska jag ju bli tatuerare med. Kan man göra nått roligare av sitt liv, svar nej ! (eller jo, skaffa barn. Men innan det är dags för det får jag hålla mig till smink, styling och tatueringar!)


Tävling - Bara Pyssel AVSLUTAD

Bara pyssel har just nu en tävling där man kan vinna saker för 400 kronor. För att vara med måste du gilla deras facebook och sedan trycka på deras bild som ser ut som bilden nedan, där hittar du tävlingen :) Lycka till !


Tävlingen avslutas 12 Maj !


Tävling - Presentkort 750 kr hos Gina Tricot

Jag är med och tävlar om ett presentkort värde 750 kr från gina tricot hos Emma. För att komma till tävlingen klickan HÄR!

 



Tävling - Valfritt Armband från L8NYBERG.SE AVSLUTAD

Jag är med och tävlar om ett valfritt armband från L8NYBERG.SE hos Sofia. För att komma till tävlingen klicka HÄR.


Tävlingen avslutas 9 Maj!


Tävling - Armband från Xenobia Design AVSLUTAD

Jag är med och tävlar om ett armband från Xenobia Design hos urmittperspektiv.devote.se. För att komma till tävlingen klicka HÄR.


Tävlingen avslutas den 7 Maj!


Tips - Svårt att gå i högklckat? - Inte efter detta!

Linn gav mig en idé att skriva lite tips till dom som har lite svårt för att gå i högklackat. Det är ju enormt snyggt med höga klackar och det gör även så att benen ser mycket vältränade ut. Så det är helt enkelt en av fördelarna med att vara tjej att man kan ha grymt snygga skor som gör att man ser smalare ut och får bättre hållning :)

Men med allt gott kommer ont. Givetvis är det inte en dans på rosor att gå i höga klackar, det kan göra ont både här och var efter en helkväll i heels. Men precis som med allt annat så går det alltid att fuska sig till bra resultat om man har dom rätta knepen. 

Här kommer några av mina tips:

1. Köp inte för höga skor. Om du inte är van att gå i klackar köp då inte ett par 1 decimetare på torsdagen och tro att du ska klara en hel fredagskväll i det. Mitt tips är istället att om du har hittat ett par ur snygga heels om du vet att du ska på ett extra fint tillfälle köp då också ett bar billiga klackar som är ungefär hälften så höga som du kan träna i, kanske från second hand eller har du kanske nån kompis/syster/mamma som har några du kan få låna.

2. Öva öva öva! Övning ger färdighet helt enkelt. Gå omkring med heelsen hemma en kväll när du städar eller nått, att vänja dig vid höjden är steg nummer ett. Börja då med de lägre klackarna och gå över till dina snyggingar när du känner att du är redo. Du behöver alltså inte gå ut med klackarna för att öva. Nejnej, inte ska du behöva skämmas för dina rangliga koben som du har i början. Glöm inte att sätta fast något mjukt över klacken så att du inte stampar hål i hela trägolvet, det uppskattas inte kan jag lova!

3. Gå på rätt sätt. När du känner att du har övat tillräckligt och du faktiskt kan gå i skorna utan att falla pladask på ansiktet är det dags att börja öva gång. Det är viktigt att kunna gå på rätt sätt om man vill se snygg ut i sina nya höga heels. För att kunna visa upp klackarna måste du kunna visa upp dig själv. Tänk på hållningen när du går! Det är inte smickrande att se ut som Quasimodo hur snygga skor man än har så hjälper det tyvärr inte folk från att ta bort ögonen från din dåliga hållning. 

Så får du rätta gångstilen:

Lyft blicken: Håll huvudet högt. Sök ögonkontakt och le.
Axlar bak: Skjut bak axlarna och sträck på ryggen.
Armarna intill: Armarna ska gå nära och parallellt med kroppen. Det är bara på catwalken man kan pendla med armarna rakt ut från sidan.
Swing it: Låt höfterna följa med i rörelsen.
Ihop med benen: Gå inte för bredbent.
Raka fötter: Ha parallella fötter, så att skorna varken pekar inåt eller utåt.
Hälen först: Klacken i backen innan tårna nuddar golvet.

4. Tro på dig själv! Mitt sista tips är att så länge du tror på dig själv och tycker att du själv är snygg så kommer andra göra det också. Bra självförtroende och en positiv utstrålning är nyckeln!

Lycka till !


Sommarskor

Är väldigt sugen på att lägga slantarna på dessa nu till sommarn. Behöver nya sommarskor! :)



Min Måndag

Idag är det Måndag. Måndagen den 2/5 2011. En helt vanlig tråkig Måndag som ska spenderas med plugg plugg plugg, precis som vanligt. Jag önskar att det kunde hända något annat i mitt liv just nu. Typ bli bortrövad till ett annat land där jag tvingas sälja uppstoppade djur i en liten regnbågsfärgad van. Ja, allt hade vart bättre än att sitta här hemma vid min tråkiga dator med mitt tråkiga skolarbete. Djupsuck* 

9 dagar kvar

9 dagar kvar tills jag och den bästa killen i världen har varit tillsammans i ett helt år.
Jag borde få creds för att jag lyckats hålla kvar honom så länge !


Farbror Blå, Vad Står På?

Ännu ett polisbesök. Denna gång kom kära farbror blå och knackade på vår dörr för att våra ena grannar blivit as packade och kört på våra andra grannars bil nu i helgen. Dom undrade om vi såg något men det gjorde vi inte för vi låg och sov klockan 2 på natten. Eller ah försökte iaf. Normalt eller hur. Mitt liv är sååå spännande :)

Kanske ska börja bjuda hem farbror blå och hans vänner på middag någon dag, haha. Ne men nu har vi haft kontakt med polisen allt för många gånger om du frågar mig.


Studenten

Jag tar studenten den 1 juni och jag har varken hittat skor eller klänning tills dess. Jag såg att dom hade några fina klänningar på H&M men vet inte riktigt om jag känner för att köpa en därifrån, då är risken att man möter någon med en likadan extremt stor. Och sånt gillar jag inte haha. Jag är jag, jag vill mina egna kläder och min egna stil ;P

Tävling - Presentkort 200 kr hos forhair.se AVSLUTAD

Är med och tävlar om ett presentkort värde 200 kronor från forhair.se hos Alexandra. För att komma till tävlingen klicka HÄR.  


Tävlingen avslutas den 8 Maj!


Tävling - Presentkort 300 kr hos DarlingExpress AVSLUTAD

Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 300 kronor från darlingexpress hos itsyouandme.blogg.se. Klicka HÄR för att vara med i tävlingen du med !


Tävlingen avslutas den 3 Maj !


Tävling - Smultronbyn Träleksaker

Jag är med och tävlar hos Coquina i samarbete med Smultronbyn TräleksakerDet här är min favorit från smutronbyns träleksaker, vilken är din? Tävla HÄR du med!


Tävlingen avslutas den 13 maj!


Ursäkta mig

Måste ursäkta för den inte alls intressanta uppdateringen på sistonde, det beror tyvärr på att jag den senaste tiden vart fullkomligt upptagen med mitt pluggande och haft svårt att ha tid för roliga saker som man sedan kan lägga upp på bloggen. Men om en månad tar jag studenten och då är det ingen mer skola och då kommer ni aldrig mer behöva läsa om den, förhoppningsvis ! haha  

Ännu mer plugg

Sitter och pluggar på mitt andra historiaarbete nu och jag tror fan att jag aldrig kommer röra en historiabok efter detta. Ärligt talat, historia är inte kul när man inte får välja själv vad man vill läsa om!

Tävling - Presentkort 200 kr hos Bamba

Jag är med och tävlar om en present kort värt 200 kronor ifrån bamba.se hos Elina. För att komma till tävlingen klicka HÄR!



Tävlingen avslutas den 14 maj!


Tips - bloggtrafik.nu

Vill du ha meer besökare på din blogg? Klicka HÄR för att vara med om detta. Bloggtrafik.se är lätt att använda och helt GRATIS. Du får 100 startpoäng när du blir medlem, vilket betyder ungefär 30 personer som kommer kolla din blogg.

Sen är det enkelt att skaffa fler poäng/folk som kollar din blogg, allt du behöver göra är att gå in på några bloggar. Varje gång du gör det får du mer poäng. Svårare än så är det inte ! Bli medlem nu och se din statistik få ett slående resultat ! :)   


länkar arkiv
Fråga mig info.