Cykeltur

Sätter mig på cykeln och tar en liten cykeltur ute i det fina vädret :)

Ny Design

Har tröttnat på min gamla design så kör på en ny. Denna fina design är gjord av Fredrika, visst är den fin :) Det kommer ske lite småjusteringar under tiden men i det stora hela är jag supernöjd, tack Freddan!  

Hmmmm...

Det börjar bli riktigt jobbigt att ha två bloggar att uppdatera flitigt på. Rättare sagt det går inte. Funderar starkt på att bara köra på den andra bloggen, men det betyder att jag måste berätta för alla hur det ligger till. VIll jag det än? Hmmm, får se. Nu ska jag på resturang, Lyx javet!

Sol

Chill dag idag, med lite kubbspel och lite sill och potatis ute i solen :)  


.

Inte på humör över huvud taget.

En skönhet klär i allt...

Färgade ju håret igår. Eller ah färgade utväxten, men tänkte att om, OM, det skulle bli stor skillnad så är det bra om jag tar liiite färg i topparna med. Bra att jag gjorde det kan jag säga. Precis som vanligt blev det ett dåligt resultat. (Note to me: AMANDA SLUTA ANVÄND DÅLIG ICA-FÄRG, DET KOMMER ALDRIG BLIR SOM DU TÄNKT DIG, INSE DET!) Eller nej dåligt blev det inte, blev bara inte som jag tänkt mig. Det blev mörkbrunt. Och då menar jag MÖRKbrunt.

Jaja, en skönhet klär i allt och jag hade ändå funderat på att färga det mörkare så småning om så jag är ändå rätt nöjd. Snart ska jag ställa mig och platta håret, första gången jag gör det efter jag satt i håret, är rätt säker på att det kommer ta ap lång tid eftersom det är så jävla långt och mycket hår haha.

Men men, efter det tänkte jag använda den fina sminkpaletten jag fick av C i försenad studentpresent och göra någon lite roligare sminkning. Det kommer kanske en bild på resultatet, men förmodligen inte eftersom jag bara har min cam och den tar hemska närbilder.


Vet inte om det är den jag har men jag tror det haha :)
Den kommer hur som helst från kosmetikan.se


Sublime Mousse

Kom nyss hem från ica maxi. Har varit och storhandlat inför imorn. Jag köpte även lite hårfärg som jag tänkte testa. Den nya mousse-serien från Loreal Paris. Jag har inte haft tid att vara till någon frisörgrossist så kände att jag kör på hemmafärg denna gången haha. Berättar om den är prisvärd efter att jag testat den! Nu ska jag förmodligen ner och göra nudlar. Min middag, haha! :)



Min midsommar

Idag ska jag färga min utväxt, mina ögonfransar och ögonbryn + noppra brynen. Man måste ju vara fin inför midsommar :) Min midsommar spenderas först hos min familj sen hos C's. Linn och Casper kommer dit så det kommer säkert bli jättemysigt :)

Liam Neeson

Såg på Unknown förut, riktigt bra film. Gillar Liam Neeson, han är en riktigt bra skådespelare. Älskar även hans film Taken. Rekomenderar båda starkt ! Båda är riktigt bra actionfilmer!

Unknown handlar om en man som är med om en olycka och får minnesförlust, när han vaknar ur koma 4 dagar senare har någon tagit hans identitet, hans fru och hans jobb. Ingen tror på att det är han som är den riktiga och inte ens hans fru vet vem han är längre. Han börjar tvivla på sig själv men när han håller på att bli mördad av två mystiska män inser han att han måste få någon att tro på honom.

Taken handlar om att Neeson's dotter ska åka på en resa med en kompis till ett annat land, väl där blir hon kidnappad och säljs till olika strippklubbar. Neeson är beredd att göra vad som helst för att få tillbaka sin lilla flicka oskadd!

Så jävla sevärda filmer. Älskar dom !!!




227

227 dagar kvar. Snälla låt tiden gå fortare än nu !

Studentpresenter

Min kamera fungerar inte eftersom jag tappat bort laddaren. Och allt är så bra nerpackat nu så orkar inte ta upp allt för att kolla vad jag fick så jag skriver upp det jag kommer ihåg helt enkelt.

Jag fick:
En stor stekpanna, en sminkpalett från Linn, OBH nordica toastjärn, skitsnygga samlingsbestick, OBH nordica stavmixer från C's föräldrar, fint porslin, OBH nordica stor mixer, fina STORA vinglas och ett fint halsband från min bio-pappa. Resten kommer jag inte ihåg, men var extremt nöjd med ALLT och kunde inte vara lyckligare!




Sortera studentpresenter

Just nu håller jag på att bära upp alla mina presenter från studenten. Det har gått 3 veckor och dom har stått i sina kartonger i trappan under hela den tiden haha. Så nu ska jag ta upp dom på mitt rum och rensa. Funderar på om jag ska lägga upp allt jag fått, men det kanske är att skryta. Får se hur det blir. Puss så länge.

You Again

Jag vill berätta, men samtidigt vill jag inte säga.
Jag vill att ni ska veta allt, men samtidigt vill jag att ni inte ska veta något alls.
Jag vill berätta för hela världen, men samtidigt vill jag inte höra vad världen har att säga.


Idag har jag bara vart hemma och sett på film. Har mått förjävligt. Jag är sjuk. Blev inget möte med Linn. Får helt enkelt ses någon annan dag när jag mår bättre. Idag har jag sett sista merlinavsnittet, ett numb3rs avsnitt, You Again och the ugly truth. Helt okej filmer. Blir förmodligen en till nu när vi äter. Fiskpinnar med potatis. Gott!

 

Måndag Med Linn

Imorn ska jag träffa min snygga bästavän Linn vi ska till *** och till *** om vi hinner. En spännande dag! Försöker att inte hoppas för mycket men gör det nog ändå :P


Scooby Doo

Dåligt med inlägg eftersom jag bara vill skriva om en sak. Den sak ni inte får veta än. Så istället uppdaterar jag om just det ämnet på en annan blogg. För att jag ska kunna skriva av mig någonstans.

Hur som helst. Jag är sugen på att se på film, även fast det är vad jag gjort HELA helgen. Kanske ska ta och se en skräckis.. Hm eller ännu bättre Scooby Doo :D


Livrädd

Det är läskigt hur humöret bara kan ändras. För någon timma sedan kände jag mig glad och "nyfiken på livet" men nu är jag nästan rädd. För första gången någonsin vill jag inte skaffa jobb eller lägenhet, jag vill inte flytta hemifrån, starta ett nytt liv och bli "stor". Jag vågar inte. Det värsta är att jag är rädd på riktigt, jag sitter och skakar och kallsvettas och vet inte vad jag ska ta mig till.

Jag saknar C något enormt! Lovar att jag blir sån här bara för att han inte är här och kan trösta. Jag känner mig inte säker. Inte över huvud taget. Jag vill bara krypa ner under täcket och vakna till ännu en urtråkig men ack så vanlig skoldag. Jag vill nog börja i 1'an igen. Bara för att veta att jag har 3 långa år kvar innan jag behöver anstränga mig och tänka på vad jag ska göra med mitt liv. Usch, är verkligen livrädd över detta faktum just nu. Blä!

Varför vara tyst?

Varför ska man tvingas vara tyst om allting !? Fast ifs är jag den enda just nu som tvingar mig att hålla tyst. Jag vill se hur allt blir innan jag går ut med det. Det är aldrig kul att komma ut med en stor nyhet och sen krossas den av verkligheten och måste tyvärr avslutas. Jobbigt läge. Men förhoppningsvis så får jag snart de besked jag behöver, och då. Då får ni veta, läs: då får jag äntligen berätta!

Lägenhetssökande

Nu har jag sutit och skrivit massa mail, jag hoppas verkligen att jag får något svar denna gången. Att bara ignorera och inte svara alls är riktigt dålig stil. Fine, om jag inte är den du tänkt dig men du kan väl åtminstonde säga det då. Enormt dålig stil. Djupsuck*

Tänkte baka rabarberpaj förut men det blev inget av det, vi hade inget smör hemma -.-' Så nu tänker jag istället sätta mig och kolla på kogänget. Awesome!


Red Dragon

Såg nyss red dragon med C och hans mamma. Riktigt bra film, vill verkligen se resten av hannibal filmerna nu. Kanske tillochmed blir så att jag ser en ikväll ;) Riktigt sevärd



4/5 får den av mig :)


Fredag

Vet inte riktigt vad som händer idag. Jag vill (läs: måste) färga min utväxt och det vore jävligt gött att bara ligga hemma och kolla film. Men vet inte vilken jag vill se, blir uttråkad så jävla lätt så vill inte att den ska vara utdålig.

Idag åker C till DH (dreamhack) och lämnar mig ensam i typ 4 dagar, taskigt av honom! Nej men ärligt talat bryr jag mig inte jättemycket, är glad att han kan göra saker som han verkligen vill :) Kommer sakna honom däremot, det ska gudarna veta!

Jag tror jag håller på att bli sjuk, jag har jätteont i halsen och är trött jämt och ständigt, kan knappt hålla ögonen öppna ibland. Riktigt jobbigt, hoppas det går över snart.

Hittade denna bilden på C för någon dag sedan, han hade tydligen kul med min cam när jag bad honom fixa min dator haha ;)


Dammsuga

Nu ska jag ta mig an dammsugaren och dammsuga C's hus, så snäll jag är va ;) Efter det ska jag nog lägga mig ute i solen. Om den är kvar då vill säga. Puss på er så länge.

.

Planera aldrig ditt liv till punkt och pricka. Det blir ändå aldrig som man tänkt sig. Kalla det ödet eller vad du vill men det är sanningen.

Betyg

Nu är äntligen alla betyg satta. Jag fick 2 IG, 15 G, 9 VG och 1 MVG. Är helt okej nöjd!

Sthlmsgruppen

Idag fick jag hem mitt pris från stockholmsgruppen, en body lotion och en ansiktskräm. Ska bli roligt att testa dom :) Nu ska jag ner och färga morsans utväxt och efter det ska jag gå och träffa SofiaR en snabbis. Sen bär det av hem till C, får väl mysa med tessa och hans föräldrar tills han kommer hem ;)


Bloggtorka

Jag vill verkligen ha ork att göra saker här på bloggen! Tillexempel uppdatera mera och skaffa ny design men jag bara orkar inte! Det är sjukt hur enormt trött jag är nu för tiden. Varje vaken minut spenderas supertrött med mega huvudvärk och sjukt illamående! Jag orkar inte detta.

Eat Pray Love

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag mår verkligen inte bra är superhänging och mår AP-illa hella tiden. Hatar det! Igår var vi i danmark, det var helt okej men ska åka dit igen när det INTE är annan dag pingst och hela jävla danmark är stängt -.-'

Förut gick jag och morsan en lång promenad och efter det gick vi hem och såg Eat Pray Love, helt okej tjejfilm men Julia Roberts :) Föresten, en av mina favoritbloggar har satt gästlösen så jag har dött lite inombords idag. Hoppas det inte är långvarigt !!!




Båttur

Idag åkte jag, C, David, Lundblad och Hampus ut på en båttur med hans båt. Mycket trevligt och definitivt underhållande. Haha.
Imorn ska jag klippa Emelie och hennes mamma, klirr i kassan hör jag nu! Bra att ha för på Måndag drar jag in till Danmark över dagen. Ska bli mysigt, kolla massa affärer och köpa massa hemligt-saker. Hatar att jag inte bara kan berätta allt. Blää.
Alla bilderna från sökningen "danmark" på google.se
(känner mig lite rädd nu faktiskt haha)

13 månader tillsammans

Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen men jag orkar verkligen inte just nu. Ikväll ska jag och C iaf på bio med Linn och Casper, vi ska se pirates 4. Hoppas den är bra, har mycket höga förväntningar ! Idag är det våran 13 månaders dag. Mycket mysigt :)

Ingen nätshopping

Blir ingen nätshopping *heartbroken* Buhu. Nej, men jag bestämde mig för att använda pengarna till imorn när jag ska gå och shoppa med Linn istället :D

Tråkig blogg? - Yes indeed.

Jag känner att bloggen suger rumpa just nu. Inga bilder, inga vettiga inlägg överhuvudtaget och inget intressant alls. Jag vill lägga upp alla bilder som ligger och väntar i mammas systemkamera, de från balen och studenten. Visa vad jag fått etc.

Men jag orkar inte just nu. Önskar jag kunde säga vad som tar min tid och ork, men det är en "hemlighet" just nu. Det kommer väl fram tids nog.

Onsdag

Idag har jag fanimej inte gjort mycket asså. Låg i sängen till 12 kanske och efter det satt jag vid datorn. Jag bara kunde inte gå ur sängen för det var en jättesöt liten misse som villa ligga och mysa med mig, så det var bara att mysa! Runt 14 drog jag in till Kungsbacka för att gå på ett möte och efter det gick jag hem och åt. 

Nu sitter jag och försöker koppla av tills 19 då jag ska till the square för att ta en öl med sofia, precis som vanligt är det hon som tar ölen medan jag sitter och kollar på haha.

När jag kom hem hade jag även fått det fina halsbandet jag vunnit, det var lika fint i verkligheten som på bild :) För er som inte kommer ihåg/inte sett bild på det innan: Såhär ser det ut:


I Måndags

Anledningen till att jag aldrig bloggade i måndags beror på att jag satt halva dagen i bil typ. Mina päron bestämde sig för att åka hem på måndagen istället för söndagen som det egentligen var bestämt.
Efter det drog jag till pickninck festivalen med Linn och Casper, och efter det åkte vi + C och badade. Kallt men uppfriskande. Första doppet i år!

H&M - REA

Gick in på H&Ms hemsida nyss och fastnade för flera av deras reaplagg, blir nog att klicka hem lite saker. Men först måste jag hem och hämta min lilla dosa till kortet så att jag har något att betala med hehe. Visar bilder på vad jag köpt sedan :D

En Hemlis.. Shhh...

Det är svårt att vara tyst och hålla hemligheter när man är så jävla pratglad som jag ;D

Lekfull Kisse

Sitter vid C's dator nu och Tessa är på precis allting ! Hon leker och har sig med allt från mussladden till godispåsar. Hahah, ser på henne att hon funderar på att hoppa på mina fingrar nu när jag skriver. Så himla söt, vill med ha en fin liten kissekatt !

Tisdagen den 7/6 2011

En omtumlande dag. Helt enkelt obeskrivlig på alla sätt. Men från och med nu är allt annorlunda iaf.

Bloggpaus - Begravning

De kommande dagarna, idag - söndag, kommer jag inte att blogga för jag ska nämligen på begravning uppe i Norrland. Men om ni har frågor kan ni givetvis ändå ställa dom i bloggsvar så svarar jag när jag kommer hem och om det gäller någon tävling skicka gärna ett mail till mig för jag ska försöka kolla mailen så fort som möjligt :)

Studenten igår då

Ja för jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra !

En helt gudomlig dag i helhet, i slutet blev det inte direkt som planderat men men. Jag fick iaf njuta av en härlig champagnefrukost, ett efterlänktat utspring, en rolig flakresa och en trevlig studentmottagning. Fick massa fina saker, som jag verkligen ville ha. Tack alla som var där och förgyllde min dag. 

Kommer upp bilder någon gång nästa vecka, då får ni troligen se bilder från balen med :)

Nu ska jag damma av studentmössan och lägga ner den i lådan igen, after all, den måste ju vara snygg när den ska hängas upp väggen i min kommande lägenhet ;)  

länkar arkiv
Fråga mig info.