Övningskört

Morsan och jag passade på att övningsköra lite grann innan jag skulle till VC klockan två. Det gick jättebra! Jag körde på en parkering och hela vägen till VC. Helt otroligt att hon lät mig köra på en väg haha :D Jag är nöjd över mig.

Nu har jag just kommit hem från dagens andra möte. Helt nöjd med det med, men som varje gång man går dit lämnar man stället med mycket nya frågor i huvudet.

Varför frågar ingen mig

Varför frågar aldrig någon mig.. ?

Fredag

Längtar verkligen till imorn. Då ska jag och min bror mysa till det rejält med godis, chips och cola. Vi ska kolla på bland annat irobot och bara vara. Morsan och Nisse ska iväg på fest så då ska jag passa Alex.

Eftersom jag är så trött på allt just nu och är inne i en svacka har jag bestämt att det är okej att jag äter godis och så på Fredag. Det är mitt val och även fast jag verkligen vill gå ner i vikt (så fort som möjligt) så känner jag att det är bättre att jag mår bra. 

Gammal bild på mig och bror: 

 

Bjuder på en gammal bild


Gästlösen

Har bestämt mig. Imorn kommer jag sätta lösen på bloggen. Orkar inte riktigt med allt längre. Men den kommer låsas upp sen om ni fortfarande vill läsa då.


Det är inte lätt att vara sjukskriven

vecka 14 Onsdag 6/4 PA Handledarmöte 10.00
vecka 15 Fredag 15/4 Kultur & Stil. Arbete om Egypten + docka
vecka 16 Fredag 22/4 Svenska B Analys/Essä
vecka 17 Tisdag 26/4 PA Slutprodukt, projektplan, loggbok
vecka 17 Onsdag 27/4 Hantverk F Kundsalong
vecka 17 Fredag 29/4 Svenska B Diktanalys
vecka 17 Lördag 30/4 Historia Viktiga händelser
vecka 17 Lördag 30/4 Historia Fördjupning
vecka 18 Måndag 2/5 Hantverksorient. Prövning
vecka 18 Måndag 2/5 Hantverk F Vårens brudpar
vecka 18 Onsdag 4/5 Hantverk F Modell
vecka 18 Torsdag 5/5 PA Handledarmöte 08.30
vecka 18 Torsdag 5/5 Religion Hinduism & Etik
vecka 18 Fredag 6/5 Eng NP Skriftligt 
vecka 19 Måndag 9/5 PA Möte - presentation 13.00
vecka 19 Onsdag 11/5 Hantverk F Kundsalong
vecka 19 Torsdag 12/5 Eng NP Läs + hörförståelse
vecka 19 Fredag 13/5 Svenska B Rapport 
vecka 20 Måndag 16/5 Engelska Egen uppgift
vecka 20 Måndag 16/5 Engelska Bokanalys + författarporträtt
vecka 20 Onsdag 18/5 Hantverk F Modell
vecka 20 Onsdag 18/5 Religion Islam & Kristendom
vecka 20 Onsdag 18/5 Frisör Vårsalong
vecka 20 Fredag 20/5 Svenska B Bokrapport
vecka 20 Fredag 20/5 Svenska B Muntlig redovisning 13.00
vecka 21 Måndag 23/5 PA Skriftlig utvärdering
vecka 22 Måndag 30/5 Svenska B Prövning 10.00


Så trött..

på ALLT.

Promenad

Snart dags för en lång promenad. Behöver gå ut och gå känner jag, egentligen skulle jag vilja gå själv så att jag kan rensa tankarna lite, känner att jag behöver det nu. Men har lovat Alex att vi ska gå alla tre (mamma med) så får helt enkelt hålla vad jag lovat. Är så jälva trött efter denna dag att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.

Sjuk

Tror jag börjar bli förkyld. Halsen och näsan är snart helt igentäppta och jag känner mig hängig och trött. Men bättre nu än om två veckor när man ska upp till fjällen för att åka skidor. Ser fram emot det. Lite semester, yes :)


Rubrik

Sitter och letar filmer till morsan medan jag väntar på att Christoffer ska komma hit. Klippte honom idag btw, han blev hur snygg som helst. Min snygging ! :D <3

Livets ljusa stunder

Jag börjar se ljuset i tunneln. När det gäller vissa saker iaf. Kanske är livet inte så hemskt ändå :)

Lördag

Städar, läser bloggar och kollar big brother om vartannat. Jag är nog en sån person som måste göra flera saker samtidigt så lite av allt blir gjort annars gör jag det inte alls haha ;D

Roza

Blev just väldigt intresserad av att se gårdagens Big Brother program, såg att Roza flippar ur totalt. Måste ses, haha. Jag kollade på BB jämt i början men sen slutade jag, orkade inte riktigt med, tyckte att det var rätt tråkigt. Men nu ångrar jag mig lite. Haha :)

Längtar

Jag längtar tills jag får stå och pilla och fixa med små detaljer. Betala enorma summor pengar för vackra prylar i just min smak. Längtar efter att stå och skruva upp hyllor och tavlor som aldrig blir raka. Jag längtar tills jag får lägga den sista kudden i soffan. Vika det sista klädesplagget och lägga ner det i byrån. Jag längtar tills jag har ett eget hem. Där jag kan känna mig hemma. Och jag hoppas att det inte är allt för lång tid kvar tills dess.

Linn <3

Jag saknar Linn. Jättemycket. Vet inte riktigt varför men det känns liksom som att vi vart ifrån varandra för länge nu. Hur fan ska jag stå ut när hon drar till utlandet sen i sommar :O min bejb <3

Boog och elliot 3

Hann med ett avsnitt av stylisterna sedan var det helt plötsligt dags för boog och elliot 3 med lillbrorsan. Har man lovat så har man ;)


Stylisterna

Sätter mig och kollar på ett avsnitt av stylisterna på kanal 5 play :)

Jordgubbar

Såg att dom hade billiga jordgubbar på hemköp nu så drar dit sen och köper några paket. Men det får bli efter att jag haft mitt möte med Kicki. Vi ska prata om hur jag ska göra med F-kursen. Kan inte göra den hemifrån, så ska se vad vi kan göra för att göra den så lätt som möjligt.

Tankar

Tänka sig att en liten händelse får en människa att förändras så pass mycket och gå i helt nya tankesbanor. En sån liten men ack så viktig händelse. Ibland undrar jag hur det hade vart om det aldrig hade hänt. Hmmm..


Hårfärg

Asså nu måste jag ta och bestämma mig. Blont eller brunt. Det är så jävla svårt. Jag tycker brunt hår är fint. Men gillar blont hår med. Vet att jag kommer tröttna fort på det bruna men blont är så svårt att inte få gult. Det var så länge sen jag var blond. Gaah, vet inte vad jag ska göra.

Dålig dag

Sitter och försöker skriva på mitt PA med idag är jag inte ett dugg intresserad av det. Allt är bara tråkigt och jobbigt och jag känner inte alls för att göra detta. Men det måste ju bli gjort. Gud vad jag önskar att någon annan kunde göra detta åt mig nu. Blääää.


11.59

Övningskörningen gick bra. Vi åkte till en stor grusplan och jag fick svänga, backa och parkera lite. Gjorde även en säkerhetskontroll, fyllde på luft i däcken, tvättade rutor och fyllde på bensin. Helt okej biltur ;)

Övningsköra

Nu ska jag ut och göra vägarna osäkra. Berättar sen hur det gick, om jag överlever. haha ;)

Kalla fakta

Bara jag som tänker kolla på Kalla Fakta ikväll? Ikväll handlar det om Carla, som ringde till polisen och bad om hjälp för att hennes man höll på att slå ihäl henne men dom gjorde inget åt det och dagen efter hittades hon död. Hur är det ens möjligt att polisen är så dum i huvudet, är det inte dom man ska ha förtroende för ? Hur ska man känna sig säker, varför ens ringa 112 om man inte ens får hjälp :S SJUKT !

Kalla fakta går på 4an idag klockan 21.00

Promenad

Ska strax ut på en promenad med mamma. När jag kommer hem sen ska jag lägga mig i soffan och vila, har inte vilat på länge. Kunde knappt sova inatt så har inte sovit mycket alls. Så vila, det vill jag verkligen göra nu!

Långsamt!

Gud vad långsamt det går. Jag gör massa saker men ändå så känns det som att det är dubbelt så mycket kvar. Usch vad jobbig jag tycker att skolan är !?

Idag klockan 15.00 har jag möte hoss UM igen, hoppas hon är lika bra som hon verkade förra gången :)


Påsar


nu är jag förmodligen och solar, och tänkte beskriva lite mer vad det är för diet jag går på, för er som inte förstår vad jag menar med "påsar/pulver". Samtidigt passar jag på att testa ett tidsinställt inlägg. Två flugor i en smäll, helt enkelt :)

Jag går på något som kallas helfart, det betyder att man bara äter (läs: dricker) påsar/shakes och inget annat. 3 påsar per dag. Jag brukar dela in dom så att jag äter halva påsar ibland, annars blir man så jävla hungrig. Varje påse innehåller 160 kcal (kilocalorier) vilket betyder att på en dag får jag i mig 480 kcal och det är typ en fjärdedel av vad en tjej ska äta för att hålla vikten. Har för mig att man ska ligga på typ 2000 kcal/dag, om jag inte minns helt fel. Så det är inte så konstigt att man går ner i vikt (!) men hungrig är man. men det får man helt enkelt skita i, vill man vara fin får man lida pin. Men eftersom påsarna inte innehåller viktiga oljor och sådant får man se till att man får i sig det med på sidan om, jag äter t.ex omega 3 tabletter för att få i mig allt jag behöver.

Så det var nog allt, nu vet ni ;)

 


Plugg Plugg Plugg

Kunde inte sova så jag klev upp i tid idag närmare bestämt kvart i 8. Tänkte sätta mig och skriva lite på mitt PA tills mamma kommer. När hon kommit från träningen ska vi ta varsin shake och sen ska vi gå iväg och sola. Ska bli skönt att sola, behöver lite färg nu. Är verkligen kritvit o.O När jag kommer hem sen är det dags för lite mer PA-plugg. Försöker bli klar med det så fort som möjligt så att jag kan ta tag i de andra ämnena jag måste plugga på. Har bland annat två STORA historiauppgifter som ska vara inlämnade innan sista april. Så får lägga på ett kol så att jag kan börja med dom!

Bloglovin

Följ mig på bloglovin ?

Följ min blogg med bloglovin

Pengar

Snart dags för studiebidrag. Eller ah, snart och snart. Men inte långt kvar i alla fall. Och självklart vet jag massa saker jag ska köpa redan :D

Mer mat

Ska strax iväg för att köpa mera mat (läs: påsar). När jag kommer tillbaks tänkte jag gå in djupare och förklara vad det är för diet jag går på.

...

Har ingen som helst lust att vänta. Vill NU !!!

Klar på VC

Så nu har jag vart på VC. Det gick bra, hon var helt okej och jag har en ny tid nästa vecka. Finns nog inte så mycket mer att säga om det, haha. Nu ska jag skriva lite till på mitt PA sen är det dags för en promenad. Hörs förmodligen lite senare :)

VC

Nu ska jag till vårdcentralen för mitt tredje och förhoppningsvis sista försök att hitta en psykolog (hon på UMO som jag var hos förra veckan är ju tyvärr bara en kurator) får se hur det går. Uppdaterar senare. Later !

Påsar

Nu är kampen för att gå ner i vikt på gång igen. Igår började jag med påsar och har planer på att äta det ända tills jag nått mitt mål. Mitt mål är att gå ner 20-25 kg. Så det är bara att jobba på ! Ska även börja träna när jag mår bättre psykiskt!




Bloppis

En ny grej jag blivit som besatt av. Bloppisar! Sjukt bra att kunna fynda nått för så lite pengar :O Helt sjukt att jag ens tänker tanken att köpa något nån annan redan använt haha. Hatar ju sånt. Nej men skämt och sido, så länge det går att tvätta har jag inga större problem med begagnade saker :)

Förlåt mig

Lägger så mycket tid på mitt PA att jag inte ens har tid att uppdatera bloggen. Trodde aldrig den dagen skulle komma. Dagen då jag satsade mer på skolan än mitt privatliv, haha. Men så blir det när man försöker få g i ett ämne man skitit i flera månader och inte ens börjat på haha.

Design

Angående designen är den långt ifrån färdig. Har massa saker jag vill ändra på men inte kan eftersom jag som sagt suger på det där med html-koder. Bland annat är headern bara tillfällig. Och funderar faktiskt på att inte ha designen så rosa. Blev "tjejigare" än jag hade tänkt mig, haha. Men ni får stå ut så länge ;)

PA

Sitter och arbetar med mitt projektarbete. Närmare bestämt med headern till hemsidan jag ska göra. Jag har som PA att göra håruppsättningar och sminkningar och sedan skriva om dom steg för steg.
Här är några header-förslag jag kommit fram till än så länge:
(men är ännu inte riktigt nöjd)

 




Design

Design in progress. Bare with me :D

Linn's place

Medan mamma fixar med maten håller jag på och gör mig iordning inför kvällen hos Linn. Kommer bli trevligt :) Jag ska ta med mig datorn så jag kan visa Linn hur jag har tänkt mig med bloggdesignen, och kanske kan hon hjälpa mig med det mesta :) Vilken tur jag har som har vänner som kan sånt där med HTML-koder. Själv kan jag knappt byta bakgrundsbild på bloggen, haha ;)


Gårdagen

Igår var jag med Christoffer och hans vänner hemma hos Anna. Trevlig kväll, med mycket prat och skratt. Inte nog med det fick jag en ny vän. Jätte hunden Nellie (a.k.a hund). Hur go och mysig som helst. Men stor som ett hus! Dock ingen hund att vara rädd för, hon var så snäll så. Däremot den största St Bernad jag någonsin sett in real life :O


Panik

Har panik och ångest idag. Och då pratar vi inte lite. Går runt i cirklar här hemma. Sätter på ett avsnitt CSI NY och hoppas att det lugnar ner mig någorlunda iaf...

Kung fu fighting

Älskar låten ! Så go på nått sätt, och texten är ju bara underbar :) Blir glad när jag hör den, förmodligen för att jag förknippar den med alla mysiga barnfilmer som har med kung fu att göra haha :D

Carl Douglas – Kung Fu Fighting 

IG

Vill verkligen försöka plugga, vet att jag måste. Men det går inte. Får väl få ig i religion då. Sånt är livet. Orkar inte ta tag i det. Det är såhär det får bli. Detta kapitel avslutas här.

Hår

Nu vet jag hur jag vill göra med håret! Det blir inte blont, inte rött och inte svart utan det blir såhär .......


AS SNYGGT :D
Bilder lånade från maja tannå

Plugga

Borde verkligen sätta mig och plugga till provet som jag har imorn och inte ens har börjat plugga på. Men jag orkar faktiskt inte det. Jag är sjukskriven av en anledning och gillar hon inte det är det hennes problem. HATA.

Tips - Campadre.com

Tänkte passa på att tipsa om campadre.com !
En as bra sida där man kan köpa kläder, inredning, smycken, skor m.m för underbara priser. Saker för alla! Dom har grymt bra priser på alla sina varor. Det är lätt att beställa och förstå deras sida. Och inte nog med det är det helt gratis att bli medlem. Bli medlem du med för att ta del av deras gudomliga erbjudanden!   -Tryck på bilden för att bli medlem -




CSI NY S4

Sitter fängslad framför fjärde säsongen av CSI New York. En av de bästa serierna i världen.
Love it !

Paket

Igår fick jag ett sms av Campadre, mina skor har äntligen kommit. Yay ! Ett par gudomliga vita pumps med lila sula. Åååh, så vackra ! Så när jag ska till Christoffer nästa gång får jag ta vägen förbi lollipop och hämta upp mitt efterlängtade paket :D

Igår

Igår var jag på mitt andra möte, denna gången med en kurator från Ungdomsmottagningen. En helt underbar kvinna. Hon lyssnade och förstod mig verkligen. Hon sa det rätta sakerna och satt inte och påpekade vad hon tyckte vad rätt/fel hela tiden. Henne ska jag fortsätta gå till !

Efter kuratorn träffade jag Sofia, vi tog en fika och sen kom Christoffer och vi umgicks allihopa nån timma. Mycket trevligt. Har saknat henne mycket, vi har inte träffats eller ens pratat på jättelänge. Så det var trevligt att se henne igen. Lika rolig och energisk som vanligt haha :)

Tandregleringen

Kom nys hem från mitt sista besök hos tandregleringen. Är äntligen av med dom, yes ! Haha, nej men för första gången fick jag en trevlig tandreglerare (hittade jag just på ett ord?) hon var precis som Ms Jencins! Den söta rara lilla tanten i Pocahontas 2 haha :)

Huvudvärk

Jävla huvudvärk försvinn! Det gör så jävla ont. Jag har druckit och ätit ordentligt så det måste vara en bivärkning av de där jävla pillerna. Snälla huvudvärk, försvinn!

Beslutsångest

Så jävla trött på att ha detta äckliga håret. Vill färga det så fort som möjligt. Men ska det bli brunt eller blont. Kan inte bestämma mig. Blä.


Psykologfobi

Helt jävla otrolig människa. Usch och fy vad hemsk hon var. Kommer aldrig gå dit igen. Det här bättrade knappast på psykologfobin jag har. Som tur är har jag två kvar, ha.ha.ha. Djupsuck! 


Antidepp

Började med pillerna idag. Får se om dom hjälper eller stjälper. Var ute och gick en långpromenad med mamma förut, det gick bra men fick så in i helvetiskt ont i huvudet. En bivärkning kanske? Nu ska jag i alla fall sätta mig och plugga till provet jag har på fredag. Sen klockan 14.30 är det dags för det första av de tre mötena jag ska gå på. Med tre olika psykologer. Kul. Nej. Menmen. Livet är som det är.

Sugen

Jag är så himla sugen på att tatuera mig. Vill verkligen göra det. Så fort jag har pengarna och har hittat ett bra ställe gör jag det! Synd bara att det är så himla dyrt hos de bra, seriösa tatuerarna. Suck.

Utvecklingsamtal

Var på skolan idag på utvecklingsamtal. Det gick bra. Mycket bättre än väntat faktiskt. Jag är numera sjukskriven på heltid och kommer kunna göra uppgifter hemifrån istället för att känna press av att behöva gå till skolan varje dag. I alla fall när det gäller Engelska B, Historia A, PA, Kultur & stilhistoria. Får se hur det blir med Religion A och Hantverksteknik F. Förhoppningsvis slipper jag dom med. Men den turen har man väl förmodligen inte.


länkar arkiv
Fråga mig info.