Jävla historia

Jag vill riva sönder, hoppa på, slänga i diskmaskinen, köra över med gräsklipparen etc. Helt enkelt hatar min historiabok just nu!

I'm back on track

Reser mig, borstar bort skiten och ger livet en andra chans. Orkar fan inte gråta över allt längre, livet är som det är. Det har alltid varit orättvist varför skulle det ändras nu?

Mamma bloggar

Jag ÄLSKAR att läsa mammabloggar. Så enkelt är det och här tänkte jag ge er min top 5 om ni känner för att läsa några ni med! (Och nej dom handlar inte BARA om barn)

Mammabloggar:
1. Madeleine - Mamma till Lova
2. Tora - Mamma till Viggo
3. Anja - Mamma till Vienna
4. Micah - Mamma till Kelly
5. Amanda - Mamma till Yoline & Yoanna

Gravidbloggar:
1. Josefine
2. Mikaela (Även mamma till sonen Miliam)
3. Jennie
4. Janina (Även mamma till dottern Nicolina)
5. Kimberly 

Bloggpaus

Tar en bloggpaus tills jag känner att livet är värt att leva igen.


Tävling - Dagens blogg

Är med och tävlar om att bli dagens blogg hos Louise. Vill du också få chansen att vara dagens blogg i en av blogg.se mest aktiva bloggar? Om du vill det kan du hitta tävlingen HÄR! 

Statistik

Va?! Är det inte många som kollar ens blogg halv 8 på morgonen, ne nu blev jag besviken ;) haha


Tävling - Hårstyling från OBH nordica AVSLUTAD

Jag är med och tävlar om en röd hårstylingsprodukt från OBH nordica hos Louise. På bilden nedan finns det kan vinna. För att komma till tävlingen klicka HÄR.


Tävlingen avslutas den 10 maj !


Tävling - Presentkort på H&M

Jag är med och tävlar om ett presentkort för 1000 kronor på H&M hos Louise. Var med och tävla du med! För att komma till tävlinge tryck HÄR.

Tävlingen avslutas den 14'e maj! 

Tävling - Onepiece AVSLUTAD

Jag är med och tävlar om en onepiece från chillunited hos vadfanskajagheta. Den här valde jag, vilken vill du ha?Var med och tävla du med! För att komma till tävlingen tryck HÄR.



Yin och Yang

Två enorma olikheter men som ända är skapta för varandra för att leva i harmoni. Det är som mig och Christoffer. Vi är verkligen jätteolika ibland. Som nu till exempel jag oroar mig innan det ens har hänt något medans han väntar och tar det när det kommer. Vilket är väldigt bra just nu när jag verkligen behöver nån som lugnar ner mig. Och han är så bra på det, att lugna ner mig. Med honom känner jag mig verkligen trygg och tvekar inte på något. Gud vad jag älskar honom <3

Han var förbi en sväng nyss för att lämna av sina arbetarkläder, då berättade jag för honom. Orkar inte hålla det hemligt för min andra halva, det bara går inte. Imorn ska vi träffas och hitta på nått tillsammans, om jag gjort mina läxor vill säga. Får sätta igång nu. Jävla historiabok! 

Släkten är värst. Långt inlägg.

Som jag berättade för någon dag sedan så slutade ju vår påskmiddag med att polisen kom på besök och vi var tvugna att göra en polisanmälan. Det hela började med att min morbror började ringa och tracka oss stup i kvarten, gjorde även samma sak mot mormor. Efter att morsan svarat och han vart dum i huvudet första gången tänkte jag inte svara längre då jag visste att det var han som ringde. Men efter nån timma så kom Nisse in i huset och svarade när det ringde, då han trodde att det var någon annan. De två hade en lång diskussion om allt möjligt och efter att han ringt ännu en gång och Nisse sagt att vi var upptagna och att mamma inte ville prata med honom kom han upp till vår stuga.

Han var varken nykter eller opåverkad på annat vis och kom bokstavligt talat och klampade in och kollade runt överallt för att se vilka som var hemma. Efter det lånade han toan och när han kom ut så skulle han prata med mamma. Mamma ville inte ha diskussionen inomhus (bland oss) så hon gick ut. Nisse följde med henne. Väl ute var det ett jävla liv. Morbror vägrade att släppa in dom om dom inte fick mormor att svara i telefon bland annat. Det blev ett slagsmål och massa hot. Det slutade sedan med att mamma puttade bort honom från dörren och vi kunde låsa med ett par extra nycklar vi hittade, då han hade tagit våra andra.

Han sprang runt utanför och kastade grejer och hotade och vi lät han gå iväg med nycklarna för att slippa mer bråk. Senare när det lugnat ner sig lite ringde vi till polisen och de kom förbi för att prata om allt och för att anmäla honom. Även fast vi sa att vi inte ville att de skulle gå dit så gick de dit för att ta nycklarna och tydligen gjorde han ett jävla motstånd då för vi fick hem ett papper från polisen idag där det står alla punkter han är åtalad för och det var inte en kort lista kan jag säga er. 

Det ser verkligen inte bra ut för hans del och jag hoppas faktiskt att han åker in om jag ska vara ärlig. Det vore rätt åt honom, för han har helt enkelt inte alla hästar hemma. 

Och detta var bara en kort del av det hela..Trevlig släkt man har !  




Tips 2 - Hår

Ett annat hårtips är färgbomben från Revlon. En underbar produkt som färgar in håret, gör det mjukare och glansigare. Den finns i många olika nyanser, för alla olika hårfärger. En toppenprodukt som jag själv testade för ett tag sedan, den är UN-DER-BAR!

Den finns bland annat att köpa här.




13.15


Just nu sitter jag förmodligen i tandläkarstolen med en okänd man hängandes över mig snokandes i min mun. Japp, jag är hos tandläkaren. Fast vid närmare eftertanke lär jag nog inte ens ha kommit in nu, tandläkarna här är ju så jävla långsamma jämt att dom alltid blir försenade...

Tävling - Presentkort 300 hos Little Bloom AVSLUTAD




"Jag är med och tävlar om ett Presentkort på 300 kr hos Little Bloom inne hos Elina".



Tävlingen avslutas 30 April men....

Jag kan redan nu avslöja att om det inte blir du som vinner, så kommer du ändå få ett slags tröstpris. Med andra ord, förlorar du absolut ingenting på att vara med i tävlingen! Hihi! ♥

Tävling - Ögonskuggspalett AVSLUTAD

Här kommer ännu en tävling jag är med i :)
Jag är med och tävlar om en ögonskuggspallet från
kosmetikan.se hos domkallarmighannes.
För att komma till tävlingen tryck här!


Tävlingen avslutas den 2 Maj!


Svar till Linn

Du får veta vad det är en dag kvar till på Onsdag och ja jag tar med mig den boken då :) Du får gärna smsa dagen innan så att jag inte glömmer av den haha :) Puss på dig <3

Tävling - Biolage

Jag är med och tävlar om produkter från Biolage hos Sannalitens.blogg.se ! Biolages produkter är underbara och gör verkligen under för håret. Var med och tävla du med !
Klicka här för att komma till tävlingen 


1 dag kvar

Känslorna är blandade. Orolig, Glad, Skeptisk, Panikslagen, Lycklig... Aah jag vet inte allt som jag är just nu kan jag säga. Kan inte tiden bara gå nu så att jag kan få veta sedan. 1 dag kvar..


Promenad i solskenet

Kom nyss hem från en underbar promenad i solskenet. Denna sommarn ska jag bli brun, brun, brun! :D

Är med och tävlar - AVSLUTAD

Jag är med och tävlar om en resa till Polen hos nicolinasmorsa.blogg.se !
Klicka här för att komma till tävlingen!

Detta ingår i vinsten:

- Nattur inklusive hytt för fyra personer till Swinoujscie på Poloniafärjan.
- Nattur tillbaka från Swinoujscie tillbaka med Skania färjan.
- Frukost ingår båda vägarna.
- Möjlighet att ta med bilen på färjan.
Man får bestämma själv hur länge man är kvar, men båda resorna bekostar Unity Line!

TÄVLINGSREGLER:
* Gå in på hennes blogg och:
* Berätta för henne varför just DU ska vinna.
* Man får en extra lott om man tipsar sina läsare om denna tävling genom att lägga upp ett inlägg på sin blogg eller facebook, men det är inget måste.
* Kom ihåg att skriva namn och e-post i kommentaren.

Svårare än så är det inte :) Tävlingen avslutas den 5 Maj kl. 18.00. Lycka Till!




Varför så sura?

Jag har funderat på en sak. Så fort man kommenterar en fråga på någons blogg så får man alltid snoffsiga kommentarer tillbaks. Varför måste man ge ett uppkäftigt svar på en enkel liten fråga? Jag menar jag har ju inte direkt vart elak, man frågar ju bara för att man tycker att saken är fin t.ex.

Kommer ihåg när en av bloggarna jag följer hade haft någon som tagit hennes bilder och låtsades vara hon på fb, då var jag snäll och skrev en kommentar till henne och frågade om hon visste att någon tagit hennes bilder. Och vad fick jag för svar jo "hur fan hittade du den sidan?"

Klart jag förstår att hon var upprörd men att säga tack skadar ju inte direkt. Hon la även upp ett inlägg efteråt om hur vissa är idioter som snor ens bilder. Personligen hade jag tackat personen som hjälpt mig hitta förfalskaren och kanske även länkat hennes blogg för att vara lite snäll, men inte då. Inte i dagens samhälle då vi anser att vi är bättre än allt och alla. 

Synd att det ska vara så :/


"1315-1317 tog man i Polen ner lik från galgarna för att få något att äta"

Just nu hatar jag historia. Jag har aldrig gjort det innan, utan tycker tvärtom att det är väldigt intressant. Men denna urdåliga historiabok får mig att vilja spy över hela medeltiden. Mina historiauppgifter ska vara baserade på bara boken, vilket kommer göra att dom kommer suga eftersom boken är kass. Jag vill inte få dåligt betyg på grund av en dålig bok. Aja, får väl försöka mitt bästa och hoppas på ett G iaf.

Give me a break

Tiden går för långsamt. Dagarna går för långsamt. Allt går för långsamt. Orkar inte vänta längre !?

Sagt och gjort

Nu har jag skapat en kategori som heter "skolan" haha. Skolan får sin egen kategori här i bloggen, tänk att det är så stor del av mitt liv just nu. Usch, hemska tanke!

Victoria Secret

Eftersom det snart är sommar och varmt i vattnet funderar jag på att köpa en ny baddräkt. Och denna gången vill jag ha en sån där som är så jävla snygg men som tyvärr bara smala människor kan ha. Eftersom jag ska gå ner i vikt tills sommaren tycker jag att det är en bra idé att äntligen köpa en sån här vacker sak. Och victoria secret har ju saker to die for

3 suits jag fastnat för:

  






Only three days

Bara 3 dagar kvar. Till vad undrar ni, till vad vet jag.

Sol + Jordgubbar = Sommar !

Nu ska jag ut i solen och sätta mig och äta lite jordgubbar, finns inget bättre! Det känns verkligen som att sommarn är på väg nu, UN-DER-BART!  


Balbiljett

Var nyss och hämtade min balbiljett med Michelle. Bal den 23'e maj. Och jag har inte ens en klänning, får väl börja leta när jag har tid. Haha.

Paket

Var nyss till hemköp och handlade. När jag ändå var där passade jag på att hämta ut mitt paket. Mitt efterlängtade paket. Är grymt nöjd. Och nu till innehållet: Det är en hemlis. Thihihih. Nej men ni kanske får veta det nästa vecka. Hemlis hemlis ;D 

MVG

Fick mvg på mitt kultur och stilhistoria arbete om antika Egypten. UN-DER-BART ! Är riktigt nöjd med mig själv nu asså. Hårt jobb lönar sig alltid ! Fan vad glad jag är nu asså. GRRRRR-EAT!


Skola skola skola

Har just skickat in mitt projektarbete. En sak klar. Men så många saker kvar att jag kvävs av allt. Blää!
Borde fan skaffa en kategori som bara har med skolan att göra. Så mycket skriver jag om det, tragiskt.


Vill flytta..

.. utomlands. Så de så.

Scooby Doo - tecknat

Finns inget bättre! Älskar't !

Christoffer Johan Andersson

Älskling är här hos mig, han ska sova med mig ikväll. Sista natten denna veckan, eftersom jag har så mycket plugg att göra kommer jag inte kunna träffa honom :'( Inte kul! Men men...

Nu ska jag (vi) nana kudden! Godnatt, och sov så gott :)


Gamla foton

Sitter i min säng och kollar igenom gamla fotoalbum och det är så mysigt. Blir glad av att se alla gamla fina bilder på mig och alex när vi var små. Älskar bilderna på oss två tillsammans allra mest och jag kan säga att det finns då ingen bebis i världen som är så söt som alex var när han var liten. Man vill bara äta upp honom ju!

Äntligen hemma !?

Fan vad skönt. Imorgon börjar allvaret, på med hårdhanskarna !

I bilen

Sitter i bilen och är på väg hem nu. Min mobil vill inte sammarbeta så skriver inte så mycket mer. Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag :)

Rubrik

Just nu vill jag ingenting. Är så sjukt trött på allt. Åker hem imorn. 10 timmar i bil. Kul. När jag kommer hem ska det bli ändring på saker. Det är en sak som är klar.

Bara så att du vet Linn så saknar jag dig jättemycket nu. Är i stort behov av en axel att gråta mot just nu. Längtar till Fredag !

Släkten är värst

Jadu detta var minst sagt en spännande påsk. Började med att jag stod och gjorde en mysig påskmiddag som sedan slutade i polisbesök. Gud så trevlig släkt man har asså.
Glad påsk på er, hoppas ni haft en trevligare påsk än mig !


Spännisen

Blir inga skidor för mig idag. Har legat och spännt mig hela natten, eftersom jag drömde att jag var i ett slagsmål har jag också sparkat och kastat armarna hit och dit. Stackars Christoffer som låg bredvid mig säger jag bara haha. Är öm i hela kroppen, kan knappt röra mig. Vilket slagsmål asså!  

Skidor

Idag har jag, christoffer och alex spenderat vår dag i skidbacken. Hur trevligt som helst. Lyckades åka från toppen även fast jag är höjdrädd, säger inte att det gick som en dans, men det gick iaf. Hahah :)

Om det blir bra väder så åker vi till backen imorn med. Börjar längta hem lite. Även fast det är mysigt med skidor så är det mysigare att vara hemma men min kära Linn :D <3

Ny kamera

Jag är i stort behov av en ny kamera. Måste verkligen ha en ny, min gamla har bestämt sig för att inte sammarbeta, typiskt. Men jag vill ju ha både en systemkamera och en vanlig digital som får plats i handväskan. Men det är ju så dyrt, får börja spara nu och se vad som köps först. Man kan ju faktiskt önkska sig i studentpresent med ;)

Besviken ?

Blir så himla besviken. Varför blir det såhär. Varför är det såhär. Jag förstår inte, vi brukade vara bästa vänner och nu är vi ingenting. Varför? Vad hände och varför bryr du dig inte mer. Det är svårt för mig att förstå, har jag kanske missat något. Isf vad. Jag bryr mig, det gör inte du. Vad ska jag göra för att det ska bli som innan. Komplicerade tid.

Solarium

Gud vad jag känner mig blek. Jag är verkligen kritvit, när jag kommer hem måste jag börja sola solarium så att jag kan förbereda huden för sommaren sen. Jag blir ju inte brun på sommarn om jag inte solat innan, riktigt segt. Men men.


Dagens frukost/lunch:

blev givetvis kokta morötter! (but of course) Precis som igår, dagen innan det och dagen innan det. Jag är helt besatt av dom !? Nu är dom tyvärr slut men vi ska åka och handla idag så då ska jag köpa nya, yaaay :D

Morötter

Har blivit helt besatt av kokta morötter. Äter det hela tiden, kan inte hålla mig borta. Sjukt !?

Plugga

Resten av familjen är i väg och åker skidor medan jag sitter här hemma och försöker plugga. Men det går inte så bra, orkar verkligen inte plugga men måste ju......

Anledningen till att jag är hemma är att jag drömde en mardröm igår och efter det låg jag och spände mig hela natten och kunde inte sova. Så kände inte för att åka skidor när jag redan är öm i hela kroppen och trött som fan. Får åka med dom en annan dag istället. Och jag måste ju ändå plugga så.

Söndag

Vädret här har inte vart det bästa så de senaste dagarna har vi bara slappat. Men imorn ska det bli riktigt bra väder så då ska vi åka till backen och åka skidor.

Idag ska vi åka in till staden och handla och efter det ska vi åka iväg på äventyrsbad (heter det va?) så ska vi bada hela dagen. Då får jag testa min nya jättesnygga bikini för första gången. Förhoppningsvis är den lika bra (läs: inte genomskinlig i vatten) som snygg, haha :)

Hoppas ni får en fortsatt bra dag :*

Tips 1 - Hår

Silverschampo.
Det är dagens tips. Silverschampo kan vem som helst använda sig av. Det tar bort det varma i hårfärgen. Många tror att bara blondiner som vill få bort det gula i sitt hår kan använda det. Men det är helt fel, vill man att håret inte ska ha en lika varm ton är det ett jättebra schampo.

Och jag ska givetvis tipsa om ett utomordentligt bra silverschampo som gör enorm skillnad efter bara en användning. So silver från Matrix är det bästa silvershampo jag någonsin testat, och tro mig jag har testat många ! Såhär ser det ut:

 

Påskmustbrunt

Igår gjorde vi inte så mycket. Jag körde lite skoter och färgade även mitt hår brunt. Det blev mycket brunare än vad det var tänkt men det gör inte så mycket, jag lyckades ju ta en toning när jag skulle ta en riktig färg så det kommer ändå tvättas ur, haha. Färgen blev påskmustbrun, mörkbrun med inslag av rött ungefär så som påskmust ser ut haha :D Snacka om fantasi jag har.


Jag, sjunga?

Funderar på om man ska ta och skaffa en mic och börja sjunga några låtar och lägga upp. Hmm, undra om ni skulle vilja det ? Och jag lovar, jag är bra på att sjunga så ni behöver inte oroa er, haha ;)

Skotertur

Uppenbarligen ska Christoffer, Alex och Nisse ut och testa skotern så jag och mamma sätter oss i soffan. Jag med min nya solo tidning och hon med en fet godispåse. Haha :)

Framme

Av någon anledning går det inte att skriva i det vanliga fältet. Så får använda mig av html sidan för att skriva. Gör väl egentligen ingenting, men det är bara lite jobbigare. Hur som helst, vi kom fram för ungefär en timma sedan. Vi käkade varsin pizza men det blev inte mycket pizza för min del då pizzan smakade förjävligt. Men men, järpen är ju inte direkt kända för Sina goda pizzor haha. Nu har vi packat upp och städat iordning så nu kan vi äntligen koppla av och njuta av att vi äntligen är framme :) Däremot är det riktigt dåligt med snö så vi får förmodligen hyra en skoter i Åre om vi ska åka nån långtur, men det gör inget för min del. Så länge jag får åka är jag nöjd :D Ska försöka ta många bilder varje dag så jag har nått att visa när jag kommer hem :) Puss på er så hörs vi kanske imorn :)

Skagerak

Jag ska nu berätta vad det fanns i ett av de efterlängtade paketen jag var och hämtade igår. Jo det var en ställning med 3 krukor. Och vilket märke ? Jo givetvis ett av mina favoriter inom inredning, det danska märket skagerak. Ställningen är av teak och krukorna av vit porslin.

Det kommer upp en bättre bild när jag oljat in den och stoppat något i krukorna, så länge får ni nöja er med en minimal bild jag hittade på google.


I bilen

Just nu sitter jag förmodligen i bilen och trängs med Alex och Christoffer, proppar i mig massa godis och är allmänt åksjuk. Ligger förmodligen över Christoffer och önskar att jag aldrig klev in i bilen, haha.

Jag uppdaterar kanske när jag kommit fram. Det beror på om jag får låna Christoffers mobil eller inte. Hoppas ni får en fortsatt trevlig Torsdag :)

Min virriga pojke

Haha, jag har nog världens sötaste och mest borttappade pojkvän :) ♥ Han kommer till mig och är säker på att han har packat alla saker. Och vad har han glömt ? Jo, jackan !? Det typ viktigaste när man ska upp till fjällen. Lilla hjärtat, han är helt virrig nu, tror att det är för att han äntligen ska få träffa min mormor ;)

Så direkt efter han kommit hit fick han vända om och kliva på bussen igen. Stackars pojke. Men så länge han är borta passar jag på att packa alla mina saker så att vi kan gå och lägga oss direkt när han kommer hit. Vi har en lång dag framför oss imorn. Att sitta i en knökad bil i 11-12 timmar är ju inte det roligaste direkt.

Men nu ska jag fortsätta packa. Puss på er :*


Skit också

Hade inte hårfärgen som jag vill ha hemma, fan också. Får köpa en när jag kommer hem igen. Eller kanske boka tid hos frisören. Hmmm, får se.


Imorn åker jag

Måste börja packa för imorn men det går ju på nån minut så orkar inte göra det. Funderar på om jag ska gå ner och kolla vad jag har för hårfärger. Ja det är en bra idé, det gör jag. Puss :D


Fängelse nästa!

Ska jag bli polisamäld, pga 13 kronor. Seriöst. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Stackars tjej asså.

Linn Josefina Romell

Okej nu ska jag ta och berätta en sak för er. Det finns en tjej som jag älskar mer än alla andra tjejer här i världen och hennes namn är Linn. Linn Josefina Romell. Hon är nog den gulligaste tjejen på jordklotet tror jag.

Helt underbar och sjukt jävla go. Jag älskar henne så mycket och är så glad att vi blivit så bra vänner. Jag kan med handen på hjärtat säga att detta är äkta. Att hon är min bästavän och att hon kommer vara det även när vi blivit äldre.

Hon är ingen jag kommer tappa kontakten med, vare sig hon flyttar till Danmark eller Kina så kommer jag åka och hälsa på henne så ofta jag kan. Det är liksom så det funkar. Vi kan prata om allt och har våra egna små hemligheter. Hon är den sötaste tjejen jag känner, det är synd att hon inte inser det själv bara. Lyssna på Casper Linn du är snygg !! Det tycker iaf jag (A)

Nä men nu ska jag sluta vara sentimental och gå och lägga mig. Godnatt!

Dags att nana

Nu ska jag gå och lägga mig, är djävulskt trött. Så färga håret får jag göra imorn. Det blir väl brunt igen då antar jag, fast det är vad jag säger nu. Kanske ändrar mig imorn. Får se :)

Paket

Har tre olika paket att hämta ut på två olika ställen. Spännande spännande, undra vad det kan vara som är så tungt och stort att det inte kan läggas i lådan :D Haha, nej men jag vet nog ungefär vad det är och jag har längtat såå :D  

.

Funderar på att färga håret idag. Frågan är bara, rött eller brunt? Hmmm...

At the moment

Just nu sitter jag och försöker plugga. Vill bli klar med den här uppgiften innan jag ska in till stan och träffa Linn. Men det är så jävla tråkigt att jag nästan dör bara av att kolla på pappret. Svenska suger ! Haha.

Nej men nu får jag fan ta mig i kragen och göra detta, har en uppgift till som måste bli klar imorn med. Jag går inte i skolan men pluggar mer än alla som gör det. Kul liv.

Tid?

Har så mycket att göra och så lite tid. Blir så trött på allt. Imorn ska jag träffa Linn iaf, äntligen! Måste ju ses innan jag åker iväg givetvis.

Pretty little liars

Jag är en riktig serie människa, älskar serier. Speciellt sånt som har med övernaturliga saker eller mord att göra haha. Men eftersom jag redan sett alla CSI NY avsnitt som finns och hinner se färdigt på senaste vampire diaries avsnittet innan nästa kommer så måste jag hitta nått nytt.

Och det har jag gjort nu. De senaste dagarna har spenderats framför avsnitt efter avsnitt av "pretty little liars" en helt okej serie. Kan vara lite B ibland men men helt okej !


Konstig

Känner mig allmänt konstig just nu. Vet inte riktigt vad som är fel men allt känns bara annorlunda. Läskig känsla. Fan vad jag längtar tills jag får semester orkar inte med mer skolarbeten känner jag. Och ändå har jag två uppgifter som jag MÅSTE göra innan jag åker. Trååååååååååååkigt !

Saknar min brud så in i helvete !


Harry Potter

Just nu sitter jag med Christoffer och kollar på senaste harry potter filmen. Innan den såg vi salt, men eftersom han somnade mitt i har han typ inte sett den. Ovanligt -.-'

Hur som helst, jag funderar på om jag kanske ska ta och göra några tidsinställda inlägg innan jag drar på Torsdag. Så att ni har nått att läsa medans jag är borta, haha ;) Jag kommer kanske uppdatera någon gång när jag är där uppe om jag får låna Christoffers mobil. Eftersom han har fri surf kanske han tycker det är okej. Vi får se helt enkelt. Men ska nog ta och förbereda några små inlägg iaf. Hehe :)  

Hårfärg

Är så jävla sugen på att färga håret svart igen. Ja jag vet, skjut mig.

Helt besatt av låten


Påsk

Vet inte om jag har berättat det eller inte. Om jag har det får ni helt enkelt höra (läsa) det igen. Haha.
På Torsdag ska jag upp till fjällen och åka skidor och ha en härlig semester från allt plugg. Jag är borta en och en halv vecka typ, och det ska bli så himla skönt. Och nu till den bästa delen: Min käraste, finaste och allmänt bästa pojkvän ska hänga med :D Jag är så jävla glad, vi kommer ha så mysigt där uppe i den lilla stugan. Ser fram emot långa skoterturer, heldagar i backen och mysiga hemmakvällar med tärningsspel och kortlek.

Det som är synd är dock att detta nog blir sista året som vi åker dit, mormor måste nämligen sälja stugan. Det gör lite ont i hjärtat eftersom jag spenderat varje år där i hela mitt liv, men men. Allting har ett slut. Jag önskar jag hade pengar så jag kunde köpa den av henne men tyvärr måste man ha jobb för att kunna ta ett sånt stort lån. Blää.

Seg uppdatering

Inte mycket uppdatering, för det finns inte mycket att berätta.

Kultur och stilhistoria

För att få godkänt i kultur och stilhistoria måste jag skriva om hur man såg ut undervalfri epok. Jag valde antiken-egypten och eftersom man även ska göra en docka som representerar arbetet sitter jag nu och flätar och lägger prälor i håret på min docka. Haha, as tråkigt men men. Ska vara inlämnat imorn med så måste liksom bli klar med det i dag. Usch.

Btw, fick mer paket idag. Yaaay, jag älskar verkligen paket. Jag längtar redan efter imorgon för att jag vet att jag kommer få mer. Haha :D  

Mer paket

Börjar bli som ett barn på julafton. Idag kom ännu fler paket. Närmare bestämt sex till :D Fan vad jag älskar paket ! :D

4.6.11

Sitter och försöker plugga men idag vill verkligen inte huvudet hänga med. Jag orkar inte göra detta men man måste ju. Bläää på skolan!

Idiot

Nu är allt utrett och givetvis var det jag som missuppfattat allt från början. Bra där Amanda ! -.-'

Ne nu jävlar!

Nu börjar jag bli jävligt irriterad på detta. Tradera suger verkligen ! Det kan vara jättebra med tanke på att man hittar massa saker som inte finns i affärerna längre. Men att ens bud helt plötsligt höjs utan att man själv rört dom eller att nån annan budat över. Det är bara fel. Gissa hur arg jag är nu !? Om det inte går att göra nått åt detta blir jag fan galen !

I mitt huvud

Fatta vad arg jag blir om jag betalar för något jag inte får. Seriöst, att inte ens höra av sig och berätta om pengarna kommit in eller inte är rent av dålig stil. Pengarna är säkert inne men dom har säkert inga planer på att skicka varorna. Är det så då jävlar!

Poppis

Man känner sig så poppis när man går ut och hämtar posten och har fått 6 stycken paket. Yaay! :D
(jag får aldrig post)

4613

Nu har jag räknat på det och det kommer att ligga på ungefär 4613 kronor. 4-6-1-3-!? Det är helt sjukt. Det kontot ska avaktiveras direkt när jag har betalt allt, det är en sak som är klar ! Rysningar*


Kalla det vad du vill..

Kalla det vad du vill, jag kallar det förberedelser. In your face.

Pengaproblem

Idag har alla betalningar jag gjort under helgen kommit fram. Vilket betyder att jag borde få grejerna som jag köpt från tradera vilken dag som helst. Det positiva är att jag kommer ha massa saker, som jag kommer ha användning för i framtiden. Och det negativa är att mitt studiebidrag nu är slut (efter 4 dagar) och jag behöver desutom ta av besparingar för att ens hå råd med resten..

Ja du läste rätt. Även fast mitt bidrag är slut har jag mer än hälften kvar att betala. Ja där ser ni att jag satt mig i en sjuhällsicke knipa. Efter detta kommer jag aldrig gå in på tradera igen. Iaf inte utan uppsyn av christoffer som från och med nu är min privata bank. Yay, är 18 år och min 9 månader yngre pojkvän måste hålla pengarna åt mig så att jag inte gör slut på dom. Patetiskt eller hur. Usch, ryser av att tänka på det ens.


Ett andra försök

Börjar med påsar idag igen. Har bara gått ner 1,5 kg sen förra gången jag vägde mig, men det är ju inte så konstigt med tanke på hur mycket fusk det blev där i slutet. Men denna gången ska jag verkligen lägga min själ i det! Ska verkligen försöka. Och imorn ska jag träna med, bra start blir det iaf. Får hoppas att det går bättre denna gång.


Cult Design

Är fullklomligt förälskad i alla saker från cult design! De är så vackra, så stilrena. Precis som jag vill ha det. Direkt när jag har pengar igen ska jag köpa massa saker jag kan ha i kök, badrum och vardagsrum. Kommer bli så fint :D


I mitt huvud

Hur irriterad och trött jag än kan vara på mitt liv ibland så älskar jag det, skulle aldrig vilja byta ut det mot något annat. Det är nått som jag insett nu med tiden, alla de dåliga saker som har hänt har jag äntligen lyckats ta mig ur och nu ser jag det som en läxa. En läxa man inte kan leva utan om man ska kunna leva ett bra liv i framtiden.

Jag vet vad jag tycker är rätt och fel och jag bryr mig inte för fem öre vad alla andra tycker. Jag vill ha barn tidigt så lätt är det. Jag ska inte leva mitt liv som alla andra vill utan på mitt sätt. Tyvärr tog det lite för lång tid för mig att inse det och jag har gjort saker som jag absolut inte är stolt över. Hade jag insett detta lite tidigare hade jag strax haft mitt barn här vid mig. Förmodligen någon gång denna månad..

Men som sagt, jag gjorde ett val. Fel val. Men det får jag leva med. Och tro mig det kommer jag göra. Finns inte en enda dag som jag inte tänker på mitt misstag. Men men, nu är det dags att se fram emot tiden som kommer. Och börja leva mitt liv som JAG vill på MITT sätt. Ville bara säga det. Puss.  

Sanctum

Christoffer sitter och kollar på sanctum med mamma och nisse medan jag sitter och praktiskt taget tycker synd om mig själv. Kul liv.

-.-'

Detta kan inte vara normalt. Jag måste vara den enda som lyckas sätta mig själv i sån här skit. Dumma dumma mig. Jag tänker aldrig efter före. Idioti !

Rysningar

Jag ska aldrig aldrig aldrig mer gå in på traderas hemsida. Det är fan livsfarligt !

HATA Nordea

Jag visste att jag aldrig skulle skaffa en sån här jävla kontrolldosa till kortet. Just nu hatar jag nordea. Jag gör exakt som dom säger och ingenting funkar. Får panik !?

Inget för mig

Tycker synd om mig.. Om det fortsätter i denna takten kommer jag vinna mer än vad jag egentligen har råd med. Om det blir så fär jag se till att skaffa pengar fort !

Dumma mig som trodde att tradera var något för mig som blir sådär jättesur när nån lagt ett högre bud och bara måste buda över. Det gör allt så mycket dyrare än det är tänkt egentligen. Bläää.

Ojojoj

Vad mycket saker jag har "fått" nu :D Jag lägger givetvis upp bilder på allt när jag fått det. Min nya kärlek, tradera.com helt klart !

Tradera

Sitter och budar för fullt på tradera. Förhoppningsvis får man hem nått fint i brevlådan sedan ;)

Nyhetsmorgon tv4

Bara jag som tyckte att dagens vinsmakare (sommelier) i nyhetsmorgon var otroligt charmig och bara helt underbar? Haha, han verkligen levde sig in i sin roll. Och fick till och med mig (som HATAR vin) att fundera på att ta och testa de vinerna. 5 solar till honom, absolut ! :)

länkar arkiv
Fråga mig info.